Edullisia majoitusvaihtoehtoja lomallesi Inari-Saariselällä Pohjoisimmassa Lapissa. Tutustu kaikkiin tarjouksiin täällä.

Inari-Saariselkä matkailualueen majoitusvalikoimassa löytyy edullisia vaihtoehtoja. Alue on laaja ja useiden lomakohteiden valikoimassa on majoitusta niin palvelujen äärellä kuin myös lomakyliä erämaan luonnon ympäröimänä. Täällä on tilaa rentoutua! Voit yöpyä lomallasi myös useammassa kohteessa tutustuen näin alueen monipuolisuuteen.

Saariselkä: Laanilan Savottakahvilan retkeilymajamajoitus 20€/hlö savottamaiden hengessä. Laanilan Savotta – majoitu, syö ja sauno edullisesti Saariselällä! Meillä ladulle ja kelkkareitille pääset suoraan pihastamme. Laanilan Savotta pitää sisällään Savottakahvilan ja Retkeilymaja Savottakämpän. 

Laanilan Savottakahvila

Saariselkä: Lapland Hotels Riekonlinna 78e/2hlö. Lapland Hotels Riekonlinna sijoittuu keskelle tunturikylää eikä Jäämerikään ole kuin päivämatkan päässä Saariselästä. Majoitusvaihtoehdoista löytyvät myös korkealaatuiset lomahuoneistot. Lomalaista tai vaikkapa kokonaista tiimiä liikuttaa luontopoluilla ja erilaisilla safareilla yhteistyökumppanimme Lapland Safaris, jonka palvelut löytyvät helposti samasta talosta.

Lapland Hotels Riekonlinna

Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi 87e/2hlö. Hotellimme 260 hotellihuonetta ja huoneistoa ja palveleva henkilökuntamme  pitävät huolen siitä, että meillä viihdyt ison tai pienen seurueen kanssa vuorokauden ympäri.

Santa’s Hotel Tunturi

Saariselkä: Holiday Club Saariselkä alk. 64e/2 hlö. Holiday Club Saariselkä on Euroopan, ellei jopa koko maailman pohjoisin kylpylähotelli- ja loma-asuntokohde. Holiday Club Saariselkä sijaitsee Inarin kunnassa Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä, Pohjois-Lapin tunturimaisemien ympäröimänä.

Holiday Club Saariselkä

Saariselkä: Kuukkeli Inn alkaen 63€/2hlö. Kuukkeli Inn kahden hengen huoneet sijaitsevat Saariselän ydinkeskustassa kaikkien palveluiden lähellä. Majoitushintaan sisältyy aamiainen. 

Majoitus Kuukkeli

Ivalo: Ivalo River Camping  – mökit alkaen 40€/yö. Ivalo River Camping on monipuolisilla palveluilla varustettu leirintäalue Ivalon lentoaseman ja Ivalon kylän välissä, E75-tien varressa ja aivan Ivalojoen rannalla. Edullista majoitusta ja kahvila-ravintolan palveluita on tarjolla ympäri vuoden.

Inari, Riutula: Nuorisokeskus Vasatokka  54e/2hlö. Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka – Talvilomanen Majoitus mökissä puolihoidolla 3vrk, sis lakanat ja siivous. Tajous sisältää aamiaiset ja päivälliset (x3), pääsylipun Saamelaismuseo ja luontokeskus Siidaan, saunavuoron, suksien tai lumikenkien käytön päiväksi sekä lumikenkäretken ja nuotiokahvit. Hinta 229,50€/hlö. Tutustu ja varaa.

Nuorisokeskus Vasatokka

Inari: Visit Inarin mökit alkaen 85€/yö. Inarijärven rannalla sijaitseva Lomakylä Inari on avoinna ympäri vuoden. Lomakylässä on yhteensä 32 mökkiä; 17 mökkiä, 3 saunallista mökkiä, 2 rantamökkiä, 5 panoraamamökkiä sekä 5 Aurora mökkiä. Osaan mökeistä voi tuoda myös lemmikin mukanaan. Tarjoamme Lomakylä Inariin majoittuville asiakkaille -20% alennuksen osasta talven aktiviteeteistamme.

Visit Inari

Kaamanen: Giellajohka– Uniikissa lomakeitaassa Muotkatunturin ja Paistunturin upealla erämaa alueella nautit täydellisestä rauhasta ja mahtavasta luonnosta. Majoitukset alkaen 49 € / 1 hlön huone aina luksus revontulihuviloihin alkaen 150 € / yö. Majoittujille tarjoamme lumikengät, metsäsukset, norm. sukset ja pilkkivälineet veloituksetta käyttöön. Majoitushintaesimerkki kahdelle 79e/yö.

Giellajohka

Nuorgam: Nuorgamin Lomakeskus – majoitushintaesimerkki kahdelle 76e/2hlö. TALVILOMATARJOUS 2021: Tule meille Nuorgamiin viettämään voimaannuttava talviloma! Hintaesimerkkejä: 4 yön majoitus 2 hengen huoneistossa 180 € / hlö lisäyöt 42,50 € / hlö / yö
Lumikengät, potkurit ja talviulkoiluvaatetus sisältyy hintaan. Tutustu lisää.

Nuorgamin Lomakeskus

Utsjoki: Hotelli Utsjoki 78e/2hlö. Hotel Utsjoki sijaitsee upealla paikalla Utsjoen rantatörmällä, Utsjoen ja Tenojoen risteyskohdassa. Voit majoittua hotellihuoneisiin tai Kalastajantalon huoneistoihin Utsjoen rantatörmällä.Ikimuistoisen yöpymisen koet uudessa panoraamaikkunalla varustetussa Alissande-kelohuoneistossa Tenojoen varrella.

Myös aktiviteeteistä, paketeista sekä pidemmistä viipymistä on edullisia tarjouksia eli kannattaa vilkaista myös täältä.

Ajankohtaista