Uusi vuosi otetaan avosylin vastaan Inari-Saariselkä matkailualueella melko erikoisen vuoden jälkeen. Katse kohti tulevaa ja kohtahan se kevätkin on jo täällä. Lumessa talsien kelpaa nostaa katse kaamostaivaalle ja tiirailla revontulia.

Uusi vuosi sarastaa horisontissa

Oikein iloista uutta vuotta 2021!

Inari-Saariselkä matkailualueen vuosi vaihtuu hieman eri merkeissä kuin edeltävinä vuosina. Ilotulituksia järjestää moni toimija alueella ennen keskiyötä. Näin uudenvuoden juhlintaan pääsevät paremmin mukaan myös perheen pienimmät.
Turvavälit on helppo pitää avarassa ulkoilmassa ja sisätiloissa on hyvä noudattaa annettuja suosituksia koskien koronavirusta.

Katso uudenvuoden tapahtumia täältä.

Tuleva kevät

Mitä tuleva kevät pitää sisällään?
Ainakin roimasti aktiviteetteja ja upeita elämyksiä!

Kaamosviikoilla juhlitaan värien loistoa ja kodikasta tunnelmaa. Kun kaamos päättyy, on aika suunnata katseet kohti kevättä.

Auringon ensisäteet heijastuvat lumihangesta ja koko tienoo kimaltaa kultaisessa hunnussa. Aurinko ei vielä lämmitä kasvoja, mutta sen tuoma uusi energia lämmittää sisältäpäin. Pian kaamoksen päätyttyä voi tuntea myös auringon lämmön poskilla ja siitä tietää, että kevät on tulossa.
Alkuun auringonpaisteella pakkasta piisaa ja taivas on uskomattoman sininen. Kevään edetessä auringonpaiste tarkoittaa lämmintä säätä ja kevyempää kerrastoa. Talven aktiviteetit ovat parhaimmillaan.

Hiihtolomilla ohjelmaa riittää ja niitä varten kannattaa katsoa alueen tarjoukset ja tapahtumat.
Aurinkohangille lataamaan akkuja loppukevättä varten vai keräämään kilometrejä ladulle? Sinä päätät ja alueelta varmasti löytyy jokaiselle jotakin.
Hiihtolomien aikaan on ihana matkustaa perheenä kokemaan ja luomaan uusia muistoja. Kaikenikäisille lapsille on paljon tekemistä, jossa viihtyvät niin perheen pienimmät kuin isommatkin lapset.

Pääsiäinen ja Vappu antavat mahdollisuuden viettää pitkäkin viikonloppu alueella nauttien aktiviteeteista tai vaikka vain seuraillen luonnon heräämistä talviunilta. Tule ja elä kanssamme energistä kevättä pohjoisimmassa Lapissa.

Ajankohtaista