18.12.2020 avattu luontoelämyspuisto kutsuu koko perheen viettämään yhdessä aikaa luonnon keskelle. Rannekkeella puistossa voi seikkailla koko päivän kokeillen erilaisia aktiviteetteja ja aktiviteetteja on myös mahdollista ostaa erikseen. Rannekkeen hinta on 79€/aikuinen ja 59€/lapsi. Katso hinnasto kokonaisuudessaan täältä.

Wiltsussa on mahdollista lounastaa paikan päällä tai pitää kahvitauko pienen suolaisen tai makean kera.

Järven rannalla sijaitseva puisto mahdollistaa myös pilkkielämyksen järven jäällä. Koe pilkkimisen jännitys ja kurkkaa pilkkireikään.

Tutustu ja varaa unohtumaton kokemus luonnon keskellä yksin tai yhdessä. Wiltsun ohjelmistoon kuuluu mm. Poro- ja huskysafarit, moottorikelkkailu ja lumikenkäily.

Paikallinen keittiö

Hotellin kautta varattuihin pitkiin aktiviteetteihin kuuluu myös ateriat. Ruokailutilana toimii luontoelämyspuiston ravintola ja ruoassa on käytetty paikallisia tuotteita ja raaka-aineita. Ravintolassa on tilaa jopa 80 henkilölle.

Saapuminen

Wiltsu sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Star Arctic hotellilta ja vain 10 minuutin ajomatkan päässä Ivalon lentokentältä. Saapua voi omalla kyydillä ja hotellin kautta varatut pitkät aktiviteetit sisältävät kuljetuksen. Wiltsun osoite on Rovaniementie 1332.

Varaa tai kysy lisää tietoa Wiltsusta info@stararctichotel.com

Tilaisuudet

Wiltsussa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia, sillä puitteet soveltuvat myös ryhmille. Esimerkiksi illalliset tai konferenssit onnistuvat myös Wiltsussa. Kysy lisää info@stararctichotel.com

Tutustu alueen muihin aktiviteetteihin

Ajankohtaista