Saariselän skibussi liikennöi talvikaudella 20.11.2020 – 2.5.2021. Skibussin aikatauluun tästä. Tarkista täältä joulun poikkeusaikataulut.

Hyödynnä skibussipalvelua monipuolisesti lomasi aikana

Voit käyttää bussia hop-on-hop-off palveluna liikkuessasi alueella, päiväkortin hinta on vain 5€. Mikäli liikut Ivalosta käsin hyödynnä yhteyttä ja tule viettämään päivää Saariselällä tai Kiilopäällä (Ivalon yhteyden hinta 10€ / suunta).

Saariselän Ski & Sport rinnekeskuksessa bussi käy säännöllisesti päivän aikana ja mukana kulkevat kätevästi niin sukset, laudat kuin pulkatkin.

Suunnittele vaikka hiihto- pyöräily- ja ulkoiluretkesi niin, että voit hyödyntää yhteen suuntaan bussikuljetusta. Esimerkiksi hiihtäen Saariselältä Kiilopäälle ja takaisin iltapäivällä bussilla tai toisin päin. Kyytiin mahtuu niin sukset, lumikengä ja – laudat kuin pyörätkin.

Retken voi myös tehdä bussireittiä hyödyntäen lounaalle tai kahville Kaunispään tunturin huipulle, Laanilan Savottakahvilaan tai rinnekeskuksen bistroon.

Pysäkkitaulut ovat nähtävillä kullakin aikataulussa listatulla pysäkillä ja bussista voi ottaa mukaansa muistiksi myös aikataulun. Aikatauluja on saatavilla myös hotelleissa ja matkailupalvelupisteessä.

Terveysturvallisuussuositusten mukaisesti maskin käyttö bussissa on suositeltavaa.

AIKATAULU 2020 – 2021

Joulun poikkeusaikataulut

Ajankohtaista