Aktiv-Resor järjestää yksilöllisesti räätälöityjä laadukkaita matkapaketteja Inari-Saariselän matkailualueelle. Kaikki matkat suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti pituuden ja sisällön suhteen. Matkat sisältävät lennot, tasokkaan majoituksen valituilla aterioilla, retket ja kuljetukset. Matkat voidaan toteuttaa ympäri vuoden luotettavasti, turvallisesti ja helposti niin yksityismatkustajille kuin yrityksille.  

Suomalaisen perheyrityksen Aktiv Resorin pääkohteina tunnetaan kaukomatkat erityisesti Tyynenmeren alueelle, mutta ketteränä toimijana muuttunut tilanne suuntasi katseet kohti pohjoista. Näin löytyi Inari-Saariselän alueelta todellisia helmiä, joiden kanssa jaetaan samat arvot ympäristön sekä yksilöllisen ja laadukkaan palvelun suhteen.

“Meille asiakaslähtöisyys, luotettavat yhteistyökumppanit, yksilölliset palvelut, laatu ja helppous ovat tärkeimmät arvomme. Haluamme toteuttaa lomaunelmia myös meidän upeassa kotimaassamme laatua arvostaville asiakkaille. Tämän vuoksi suuntasimme ensin Ivaloon ja lähdimme tutkimaan kotimaamme helmiä. Lapin taika puri meihin ja olemme iloisia siitä, miten hyvin asiakkaat ovat löytäneet Inari-Saariselän pakettimme ja ihastuneet yhtä paljon kotimaamme tarjontaan kuin mekin.

Lapin kaunis luonto, rauha ja kiireettömyys tarjoaa vastapainoa tämän raskaan vuoden päätteeksi. Näillä lomilla riittää pelkkä yhdessäolo ja nautiskelu, kun kaikki on valmiiksi järjestetty. Olemme erityisen iloisia siitä, että valikoidut kumppanimme Aurora Village Ivalo ja Nellim Wilderness Hotels & Safaris tällä alueella ovat ansioituneet vihreiden arvojensa vuoksi. Meillekin matkailualan toimijana vastuullisuus ja ympäristöarvot ovat toimintamme kulmakiviä tässä globaalissa maailmassa.” kertoilee Aktiv-Resorin toimitusjohtaja Sonja Sarlin innostuneena.

Tuntureiden taikaa, kultamaiden lumoa ja arktista kulttuuria

Inari-Saariselkä on kaukana pohjoisessa, missä sinua ympäröi arktinen luonto ja saamelainen kulttuuri. Kahdeksan vuodenaikaa tarjoavat mahdollisuuksia nauttia Pohjois-Lapin luonnosta ja kulttuurista hyvin monella tavalla, ympäri vuoden. Tarjoamme aidot olosuhteet nauttia lomastasi. Valitse matkapakettiisi mielesi mukaiset aktiviteetit ja anna Aktiv-Resor hoitta järjestelyt puolestasi.

Lumikenkäily sopii kaikille ja vie sinut luonnon keskelle
Muotka Wilderness Hotel

Hyvinvointia Lapin luonnosta ja tasokkaita hemmotteluhoitoja

Lappilainen hyvinvointi pohjautuu pohjoisen puhtaaseen luontoon. Joskus on hyvä sulkea nettiyhteys ja kytkeä luontoyhteys päälle. Koskemattomassa, hiljaisessa ja puhtaassa Lapin luonnossa liikkuminen vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiimme.  Lähde luontoretkelle, marjastamaan ja hengittämään maailman puhtainta ilmaa.

Inari-Saariselän alueella voit osallistua retriittiin, metsäjoogaan tai rentoutua tasokkaan kylpylän pore- ja uima-altaissa. Reippaan ulkoilupäivän päätteeksi sauna rauhoittaa kehoa ja mieltä. Tarjolla on myös hierontaa ja erilaisia hoitoja toiveidesi mukaisesti.

Aurora Village

Hyvinvointiloma Ivaloon 05-08.03.2021.

Tällä matkalla nautiskelet läsnäolosta itseäsi kuunnellen, luonnosta, tasokkaasta joogaopetuksesta, etukäteen varatuista aktiviteeteista ja ruokailuista sekä majoituksesta upeissa revontulimökeissä. Anna aikaa itsellesi.

Aurora Village Ivalossa

Moottorikelkkailua Lapissa – lähde safarille tai vuokraa kelkka

Inari-Saariselän alueella todella riittää valinnanvaraa, kun haluat kelkkailla. Haluatko lähteä pitkälle safarille vai riittääkö sinulle parin tunnin ohjattu safari lähituntureille? Pelkästään Inarin kunnan alueella on 1000 kilometriä kelkkauria ja kelkkailureittejä. Useat paikalliset yrittäjät järjestävät ohjattuja moottorikelkkasafareita, joista voit valita sinulle sopivan. Kiinnostaako metsästää revontulia kelkan selässä? Kenties haluat liittää reissuun vierailun porotilalla ja maistuvan lounaan? Haasteita hakevat voivat lähteä mukaan Jäämerelle suuntautuville pitkille, monen päivän safareille. Kokeneemmat kelkkailijat voivat myös vuokrata moottorikelkat alueen yrityksiltä.

Lumisen luonnon taikaa

Moottorikelkoilla Ivalosta jäämerelle

Vauhtia rakastaville pienryhmille Aktiv-Resorin valikoimissa on viiden päivän opastettu moottorikelkkaretki jäämerelle. Pakettiin sisältyy kaikki palvelut vaatetuksesta ruokailuihin. Jokainen yksityiskohta on mietitty valmiiksi tähän ainutlaatuiseen seikkailuun. Tämä matka varattavissa omalle ryhmällenne kuten kaveriporukat tai työyhteisö (osallistujamäärä 2-10 henkilöä).

Kohti jäämerta – elämäsi seikkailu

Matkapaketit on turvallinen vaihtoehto

Korkeatasoisiin matkapaketteihin sisältyy aina Finnairin lennot, matkatavarat, majoitus, kuljetukset hotelliin, retket ja valitut ruokailut vähintään aamiaisella. Aktiv-Resorin matkalle pääsee joustavasti oman aikataulun mukaisesti valittuna lähtöpäivänä ympäri vuoden ja myös matkan keston voi itse määritellä.

Matkapaketti on aina turvallinen vaihtoehto joustavin muutos- ja peruutusehdoin sekä henkilökohtaisella palvelulla. Jokainen matkakokonaisuus rakennetaan asiakkaan tarpeen mukaan yhdestä pisteestä luotettavasti.

Aito ja monipuolinen Inari-Saariselkä

Tutustu Inari-Saariselkä alueeseen

Saapuminen ja liikkuminen alueella

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}

Ajankohtaista