OnniBus aloittaa joulun aikaan joka vuotiseksi perinteeksi muodostuneiden SKI-vuorojen ajamisen Lappiin ja uutuutena SKI-vuorojen kohteissa on Saariselkä, jonne Onnibuss.com ei ole aikaisemmen tarjonnut yhteyksiä.

Tänä vuonna yhteydet hoidetaan OnniBus.comin ja OnniBus FLEXin yhteystyönä. OnniBus.com tuo asiakkaat etelästä Rovaniemelle, josta OnniBus FLEX kyyditsee asiakkaat tuntureille.

Hinnat vuorolla ovat kilpailukykyiset ja kun matkustaminen tapahtuu yön yli, säästää asiakas matkakulujen ohella myös majoituskuluissa. Helsingistä lähdettäessä, matkan puolivälissä Rovaniemelle, pidetään puolentunnin tauko Pihtiputaalla, jolloin on mahdollisuus jaloitella ja käydä vaikka kahvilla. Mukaan SKI-vuorolle voi normaalin matkatavaran lisäksi ottaa maksutta sukset tai laudan.

OnniBus.comin kaupallinen johtaja, Petteri Rantala kertoo OnniBussin olleen yhteydessä Lapin matkailusta vastaaviin tahoihin, sekä suoraan hiihtokeskuksiin. ”OnniBus pyrkii päämäärätietoisesti ihmisten ja paikkakuntien yhdistämiseen. Olemme iloisia, että saimme yhteyden muutamiin innokkaisiin toimijoihin Lapissa ja voimme yhteistyössä tarjota mahdollisuuden matkustamiseen OnniBussin kyydissä kokemaan Lapin taikaa.

OnniBus.com uskoo, että yhteiset kotimaan matkailuun keskittyneet ponnistelut ja kampanjat eri toimijoiden yhteistyönä, auttavat jokaista kotimaassa matkailun parissa toimivaa tahoa innostamaan ihmisiä matkustamaan halki Suomen nähtävyyksiä ja paikkakuntia katsomaan. Samalla ihmiset tutustuvat palveluihin ja suomalaisiin tuotteisiin ja näkevät sekä kokevat, mitä kaikkea Suomella on tarjota matkailijalle.

Saariselkä on jopa monelle suomalaisille eksoottinen Lapin kohde, joka tarjoaa laajan verkoston ja heillä on hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemmekin suunnitelleet ja toteuttaneet mm. matkapaketin arvonnan sekä miettineet mahdollisuuksia avata SKI-vuorot Lappiin, vaikka elämmekin poikkeuksellista aikaa”, Petteri Rantala valottaa yhteistyöstä Saariselän kanssa.

Joulunajan liput tulevat myyntiin 27.10. Liput ovat toistaiseksi myynnissä 18.12.2020-3.1.2021 väliselle ajalle. Edullisimmat liput myydään aina ensimmäisinä – varaa matkasi klikkaamalla

Ajankohtaista