SIIRRETTY 28.-31.1.2021

Maailman pimein jazzfestivaali!

Kaamosjazz 2020 artistit ja ohjelma on nyt julkaistu! Kaamosjazz viettää 40. juhlavuottaan upeissa merkeissä 19.-22.11.2020 Saariselällä. Varmista paikkasi talven unohtumattomimmasta tapahtumasta ja osta VIP-liput tai konserttiliput ennakkoon Tiketin verkkokaupasta!

Vuoden artistikattaukseen kuuluvat upea Dallapé, Maja Mannila Trio, Tuomo Prättälä Trio, Dalindèo, DJ Lord Fatty, Aki Rissanen Trio, Harri Kuusijärvi & Koutus, Felix Zenger & Lauri Wuolio, Lenni-Kalle Taipale & Törkypojat feat. Jukka Perko, Stinako ja Aili Ikonen.

OHJELMA -UUSI OHJELMA VAHVISTETAAN PIAN

TORSTAI 19.11.2020

Santa’s Hotel Tunturi tanssiravintola Siula
20:30 Ovet
21:00 Jazztanssit: Dallapé

Perjantai 20.11.2020

Ski Saariselkä K-18
17:00 Ovet
17:30 Maja Mannila Trio

Ravintola Kaunis K-18
19:30 Illallinen
20:30 Tuomo Prättälä Trio

Lutto-klubi K-18
21:30 Ovet
22:00 Dalindeo + DJ Lord Fatty

Lauantai 21.11.2020

Saariselän kappeli Ikärajaton
15:30 Ovet
16:00 Aki Rissanen Trio

Ravintola Kaunis K-18
18:00 Ovet
18:30 Harri Kuusijärvi & Koutus

Ski Saariselkä K-18
19:30 Illallinen
20:30 Felix Zenger & Lauri Wuolio

Lutto-klubi K-18
21:30 Ovet
22:00 Lenni-Kalle Taipale & Törkypojat feat. Jukka Perko + DJ Lord Fatty

Sunnuntai 22.11.2020

Aurora-tupa Ikärajaton
13:30 Ovet
14:00 Stinako

Saariselän kappeli Ikärajaton
15:30 Ovet
16:00 Aili Ikonen

Vastuullinen järjestäjä Star Arctic Hotel ja Saariselkä Ski & Sport Resort. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Järjestelyissä huomioidaan terveysturvallisuus ja voimassa olevat suositukset. Ethän tule konserttiin sairaana.

Tutustu artisteihin

Kaamosjazzeilla nähdän upea kattaus Suomen eturivin artisteja

Kaamosjazzien 40. Juhlavuosi starttaan jazzin alkujuurilta, kun jo viime vuonna jazzkansan päät sekoittanut, legendaarinen Dallape, soittaa jälleen festivaalien avajaisillassa Santa’s Hotel Tunturin tanssiravintola Siulassa.

Osta VIP-liput ja konserttien liput ennakkoon Tiketin verkkokaupasta!

Liput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä

Osta VIP-liput ja konserttien liput ennakkoon Tiketin verkkokaupasta! Perjantain VIP (102,50 euroa) sisältää: – Pääsy kaikkiin päivän konsertteihin – Illallinen Ravintola Kauniissa (klo 21:00) Lauantain VIP (132,50 euroa) sisältää: – Pääsy kaikkiin päivän konsertteihin – Illallinen Ravintola Laavussa (klo 21:00) Super VIP (283 euroa) sisältää: – Pääsy kaikkiin Kaamosjazz 2020 konsertteihin – Illallinen perjantaina Ravintola Kauniissa ja lauantaina Ravintola Laavussa Illallisten menu julkaistaan myöhemmin.

Esiintymispaikat

Konsertteja järjestetään niin luontotuvassa kuin tanssiravintolassakin

Vuonna 2020 Kaamosjazz-konserttien esiintymispaikkoina toimivat Star Arctic Hotellin CODORNÍU-stage, Santa’s Hotel Tunturin viihderavintola Siula sekä yökerho Lutto, Ski Saariselän ravintola ja Saariselän Tunturikappeli.

Saariselän majoitustarjonta

Kaukana pohjoisessa nukut revontulten alla

Nukut sitten mieluiten untuvapeiton alla tai tähtitaivas kattonasi, Inari-Saariselällä on tarjolla monipuolinen majoitusvalikoima. Inari-Saariselän alueelta löydät juuri matkasi tarkoitukseen sopivan majoituksen, halusitpa sitten nauttia hiljaisuudesta luonnon keskellä tai iltariennoista palveluiden parissa. Alueelta löytyy edustustason lomamökkien sekä hotellimajoituksen lisäksi runsaasti vaihtoehtoja moneen makuun, leirintäalueista erämaakämppiin. Voit myös majoittua eksoottisessa lasi-iglussa ja nauttia revontulten tanssista sänkysi yllä. Selaa majoitusmahdollisuuksia alta. Voit suodattaa vaihtoehtoja matkakohteesi tai majoitustyypin mukaan.

Saapuminen

Inari-Saariselkä sijaitsee pohjoisessa, mutta kuitenkin vain muutaman tunnin päässä Etelä-Suomesta. Lappiin pääset usealla eri tavalla, ja usein matka on elämys itsessään.

{{ howToGetHere.title }}

Liikkuminen

Matkustaessasi arktisilla alueilla on hyvä muistaa, että etäisyydet voivat olla melko pitkiä. Nautithan näköaloista siirtyessäsi kohteesta toiseen.

Kohteesta
kohteeseen

Etäisyys

  • Autolla {{carTime.h}}{{carTime.min}}
  • Pyörällä {{cyclingTime.h}}{{cyclingTime.min}}

Ajankohtaista