Ruskavieraille on tarjolla monipuolisesti musiikkia Saariselän syksyssä.

Päivisin ruskaviikoilla Saariselällä esiintyvät ja tanssittavat vetovoimaiset Lasse Hoikka & Souvarit sekä suosittu lappilainen Jarkko Honkanen & Taiga. Iltaisin viikoilla 36-39 he tanssittavat myös Santa’s Hotel Tunturissa. Tarkemmat tiedot konserteista ja varaukset Saariselän Majoitus Kukkeli.

Sunrise Avenuesta ja SuomiLovesta tutuksi tullut, laulaja/lauluntekijä Osmo Ikonen esiintyy Hotelli Star Arcticin Ruskan avajaisissa 4.-5.9. Ravintola Kauniissa. Samana iltana on ilo ja kunnia saada lavalle myös rajoja rikkova jousikvintetti StrongbowsLiput.

Perinteiseen tapaan Santa’s Hotel Tunturissa tanssitaan useampana iltana Kyrö&Nyqvist Teamin, Ivalon Pelimannien, Rosetten ja Vetonaulan tahdissa.

Saariselän kauniissa Tunturikappelissa voi tunnelmoida syysillassa niin upean pianisti Jouni Someron kuin tarinankertoja/laulajan Ralf Wirtasen seurassa. Löytöretkelle Bachiin meidät vie mezzosopraano Virpi Räisänen, Harri Mäki, klarinetti ja Janne Rätty, harmonikka. Elviksen Gospel musiikkia tulkitsee Aron ja kappelin syyskonserttien sarjan päättää Petri Laaksosen 25-vuotis juhlakonsertti “Täällä Pohjantähden alla”.

Katso alla olevasta tapahtumakalenterista konserttien tarkemmat tiedot.

Tervetuloa nauttimaan musiikista ruskan värien hehkuessa ja revontulien tanssiessa.

Tutustu alueen kohteisiin

Ajankohtaista