Inari-Saariselkä alue on aktiivinen tapahtumapaikka ympäri vuoden ja elokuun viikko-ohjelmasta löytyy uusia elämyksiä lomapäiviin. Tervetuloa viihtymään! Syksyn ja ruska-ajan tapahtumat järjestetään ottaen huomioon suositukset ja määräykset. Se ei kuitenkaan estä nauttimasta tarjonnasta vastuullisesti.

Tapahtumia joka lähtöön

Motoristeille on perinteisen Jänkhällä Jytisee tapahtuman Varjojytinöissä tarjolla monenlaista oheisohjelmaa sekä Santa’s Hotel Tunturin että Lapin luontolomien toimesta. Päivällä voi vauhditella koskenlaskussa ja perjantai-iltana 14.8. lavalle nousee Ville Liimatainen ja Ajomiehet. Jenkkiautot houkuttava asian harrastajia Saariselälle Rautaa Rajalle jenkkiautojen kokoontumisajoissa 21.-23.8. viikonloppuna.

Rautaa Rajalle jenkkiautojen katselmus

Pyöräilykansa kokoontuu Saariselän perinteisessä MTB Stages kisoissa myös 21.8-23.8. viikonloppuna. Se on kolmipäiväinen maastopyöräily etappikisa Saariselän tuntureilla. Oletko valmis ottamaan haasten vastaan? Samaisena viikonloppuna mahtavalla Tenolla Utsjoella kisataan Sup-racessa.

Musiikki soi syksyn aikana Saariselällä, Inarissa ja Utsjoella. Perinteinen musiikkifestivaali Ijahis Idja järjestetään lauantaina 15.8. klo 19:00 livestream – tapahtumana ja sitä voi seurata myös mukavissa tunnelmissa Hotelli Inarin Pub Rantsussa. Saamelaismusiikin äärelle vie myös Sámi musihkkaakademiija festivaali 29.8 Utsjoella.

Ruskan avajaissävelet kuullaan puolestaan perjantaina 4.9. Hotel Star Arcticissa kun Osmo Ikonen ja Stronbows virittäytyvät tunnelmiin. Ja ruskaviikoilla meitä viihdyttää ja tanssittaa Lasse Hoikka & Souvarit useina päivinä ja illalla tanssitaan Santa’s Hotel Tunturissa myös Jarkko Honkanen & Taigan tahdittamina  Inari-Saariselkä Keskusvuokraamon järjestämissä tansseissa.

Toimintaa moneen makuun

Elokuun viikko-ohjelmassa on tekemistä vaikka jokaiselle lomapäivälle viikoksi tai viikonlopuksi. Lähde pohjoisen vesille reppulautalla, ratsain kairaan ja huskien tai vaikka vuohien kanssa patikkaan.

Tutustu alla Inari-Saariselkä alueen tapahtumatarjontaan sekä elokuun viikko-ohjelmaan. Valitse omat elämyksesi ja nauti syksystä!

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia ja osallistujamäärä voi olla rajattu. Tarkista tiedot suoraan tapahtumjärjestäjältä.

Tutustu alueen kohteisiin

Ajankohtaista