Kesän viikko-ohjelmassa on tekemistä jokaiselle lomapäivälle

Vielä on kesää jäljellä ja elokuussa on tarjolla monenlaisia uusia elämyksiä lomallesi. Viikko-ohjelmasta voit valita mieleistäsi tekemistä koko perheelle tai itsenäisesti koettavaksi.

Pohjoisen vesille voi lähteä vaikka reppulautalla, risteillen Inarilla tai jokiveneellä Lemmenjoen kultamaille. Ratsain päsee upeisiin maisemiin jokivarsille ja kairaan. Patikoiden voit lähteä tutustumaan Utsjoen alueen historiaan tai ohjatusti kansallispuiston maisemiin ja tepastelemaan pääsee suloisten huskien tai vaikkapa vuohien kanssa.

Ohjelmat ovat tarjolla joko päivittäin tai tiettyinä viikonpäivinä. Tutustu viikko-ohjelmaan ja varaa mieleistäsi ja lomabudjettiisi sopivaa tekemistä lomallesi. Paikkamäärät voivat olla rajalliset, joten tarkistathan saatavuuden ja varausehdot ennakkoon. Kesän viikko-ohjelma on tarjolla 1.-31.8.2020. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kesän viikko-ohjelma elokuu

Valitse makusi mukaisia lomaelämyksiä

Pohjoisen vesille reppulautalla, ratsain kairaan ja huskien tai vaikka vuohien kanssa patikkaan ja monta muuta elämystä lomallesi. Alta löydät päivittäin toteutettavat ja päiväkohtaiset ohjelmat. Paikkamäärät voivat olla rajalliset, joten tarkistathan saatavuuden ja varausehdot ennakkoon. Kesän viikko-ohjelma on tarjolla 1.-31.8.2020. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tutustu Inari-Saariselkä alueen kohteisiin

Ajankohtaista