Vuosikymmenen vaihdetta voit juhlistaa Inari-Saariselällä monella tavalla. Niin Saariselällä kuin Inarin kirkonkylälläkin ilotulitukset valaisevat keskiyön taivaan.

Inarissa

Icepark Inari toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan uuden vuoden aatosta hyvän musiikin ja upeiden jääveistosten parissa 31.12.2019 klo 17.30-21.00. Ohjelmassa on:
17.30-17.50 MERJA ALETTA RANTTILA & ZUZANA SKÁLOVÁ
Jääveistosten hahmot heräävät henkiin kuvataiteilija Merja Aletta Ranttilan tarinan & Zuzana Skálován tanssin keinoin.
18.00-21.00 DJ SUNNA MAARET & UYARAKQ
Inarilainen DJ-pariskunta Sunna Maaret & Uyarakq saapuu elävöittämään jääveistosten maailmaa soittamalla igloo-musiikkia eli grönlantilaista housea, alkuperäiskansojen soundeja ja uutta vuotta juhlistavia nostalgia-hittejä.
Sisäänpääsy Inari Icepark puistoon 10€ / henkilö, lapset aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Ilotulituksia ja iltamenoja tarjoilee Hotelli Inarin Pub Rantsu. Ihana Hanna K varmistaa, että jännitys tiivistyy ennen kuin kello lyö kaksitoista. Ilotulitus nähdään Hotelli Inarin rannassa keskiyöllä. Vapaa pääsy!

Henna K. esiintyy Hotelli Inarin Pub Rantsussa. Kuva: Hotelli Inari

Saariselällä

Saariselän hiihtokeskuksessa ihaillaan soihtulaskua, nautitaan musiikista ja ilotulitusten loisteessa.

Santa’s Hotel Tunturissa uusi vuosi otetaan vastaan tanssiorkesteri Channel Fourin tahdittamana klo 20 alkaen. Lapland Hotels Riekonlinnassa trubaduuri Jarkko Klemetti viihdyttää noin klo 21.

Mahtavat ilotulitukset nähdään Northern Lights Villagessa. Baari on avoinna yömyöhään ja ravintola tarjoilee ruokaa ja kuumia Uudenvuoden juomia. Tasan klo 00.00 kajahtaa ja toivotetaan Uusivuosi 2020 tervetulleeksi ehkä Suomen komeimmilla ilotulituksilla. Pöytävaraukset sales@nlv.fi tai +358164691200.

Northern Lights Villagessa tullaan näkemään upean ilotulitukset. Kuva: Northern Lights Village

Tutustu alueen monipuoliseen ravintolatarjontaan ja varaa uuden vuoden illallisesi!

Ajankohtaista