Bike Park Saariselkä

Saariselän laskettelurinteet ovat ensimmäistä kertaa myös kesällä käytössä. Saariselkä Ski & Sport Resortin 15.6. avaama Bike Park vastaa pyöräilymatkailun kasvavaan kysyntään tarjoamalla aivan uutta kesätekemistä Saariselällä alamäkipyöräilyn muodossa. Hissi on käytössä myös muille matkailijoille maisemahissinä johon voi ostaa niin kertanousun kuin kausikortinkin.

Bike park on avoinna 15.9. saakka. Hissit palvelevat viitenä päivänä viikossa keskiviikosta sunnuntaihin klo 10-16. Alamäkiratoja löytyy neljä eri tasoista, maastoon eri väreillä merkittyinä. Myös lapset on huomioitu omalla pyöräilyparkilla.

Bike Park Saariselkä

Ohjattuja retkiä Urho Kekkosen kansallispuistoon

Pyöräily ei rajoitu alamäkiratoihin, vaan ohjattuja maastopyöräilyretkiä järjestetään – myös sähköavusteisesti. Saariselän alueen maastot soveltuvat pyöräilyyn erinomaisesti ja reittejä löytyy kaikentasoisille polkijoille. Reiteille pääsee myös omatoimisesti, jolloin on hyvä varautua Saariselän maastopyöräilyoppaalla. Kartalla olevia reittiehdotuksia ei ole erikseen merkitty maastopyöräilyreiteiksi vaan kukin reitti koostuu erilaisten urien ja polkujen yhdistelmästä.

Sport Bistro Pilkussa toimii BikeShop eli pyörävuokraamo, pyörien huolto sekä kahvio jossa on saatavilla pikku purtavaa ja juotavaa. BikeShopissa on saatavilla myös pieni valikoima pyöräilyvaatteita ja varusteita. Pyörät voi varata kätevästi nettikaupasta jo etukäteen.

Ajankohtaista