Pohjoisimman Lapin tarjontaa

Karhunpesäkivi

Karhunpesäkivi on luonnonnähtävyys Myössäjärvellä, noin 25 km Ivalosta pohjoiseen. Karhunpesäkivi on maailman ainoa jääkauden aikana synnyinpaikaltaan siirtynyt hiidenkirnun kaltainen tafoni. Karhunpesäkivi on myös Suomen suurin ontto siirtolohkare

> Lue lisää

Ivalo

Jänkkävaaran virkistysalue

Jänkävaaran virkistysalue tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikkumiseen ympäri vuoden. Talvisin Jänkävaaran kuntolatu tarjoaa lumisia näkymiä, haastavia nousuja ja laskuja. Valittavana on 3 km, 5 km ja 9 km reitit.

> Lue lisää

Ivalo

Ivalojoki

Upeista maisemistaan tunnettu Ivalojoki soveltuu mainiosti melontaan, kalastukseen ja talvisin myös moottorikelkkailuun ja hiihtoon. Ivalojoki on tullut tunnetuksi myös “kultaisena jokena”, minne suuntautui suuri kultaryntäys.

> Lue lisää

Hotelli Ujevaara

Hotelli Ujevaara on ekologinen pieni hotelli Ivalon läheisyydessä. Meillä on 17 mukavaa ja laadukasti sisustettua huonetta ja 7 revontulitaloa. Hotelli Ujevaara sijäitsee 5 km Ivalon keskustasta pohjoiseen nelostien varrella metsässä.

> Lue lisää

Ivalo

Ivalossa sijaitsee Suomen pohjoisin lentokenttä. Kirkonkylä on Inarin kunnan keskus ja samalla se on palvelujen ja kaupan keskus.

> Lue lisää

Liukulumikenkäilemässä Saariselkällä - Laplandlife

Laplandlife

Laplandlife tarjoaa yksilöllisiä ja elämyksellisiä luontoaktiviteetteja Ivalossa ja sen lähialueilla. Palveluihin kuuluvat talvisin mm. avantouinti- ja saunaretket sekä liukulumisuksiretket ja pilkkiretket kauniisiin vaara- ja vesistömaisemiin.

> Lue lisää

Taxi Johanna

Luotettavaa asiakaslähtöistä taksipalvelua Saariselältä. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä mukavat matkat Sinulle – soita 040 410 7768. 

> Lue lisää

Arctic Agency

Arctic Agency on Inarin alueella toimiva, korkealaatuisten matkailupalveluiden tuottamiseen ja välittämiseen keskittynyt yritys. Emme myy valmispaketteja vaan räätälöimme juuri Teidän tarpeisiinne sopivan palvelukokonaisuuden.

> Lue lisää

Arctica Lapland

Tarjoamme unohtumattomia ja laadukkaita seikkailuja ja aktiviteettejä Lapin luonnossa. Arctica Lapland sijaitsee rauhallisella paikalla metsän keskellä noin 10km Ivalosta etelään. Aktiviteeteille lähdemme toimipisteeltä suoraan luontoon.

> Lue lisää

Aurora Village

Aurora village sijaitsee Ivalossa kauniin Lapin luonnon keskellä. Majoitu mukavasti revontulikodissa, mistä voit ihailla Lapin talvista luontoa ja revontulia suoraan sängystäsi. Järjestämme myös aktiviteettejä.

> Lue lisää

Laurin hierontapalvelut

Laurin hierontapalvelut

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitamiseen, monipuoliseen lihashuoltoon sekä lymfahoitoihin. Hoitoina käytän vain suomalaisen terveydenhuollon hyväksymiä menetelmiä.

> Lue lisää

Aurora Spa

Aurora Spassa pääset nauttimaan rentouttavista hoidoista ja kokonaisvaltaisesta hemmottelusta. Hoidoissamme rentoudut täydellisesti ja saat ripauksen ylellisyyttä. Hyvä olo valtaa koko kehosi.

> Lue lisää

A-Ö majoituskyselylomake

Haluatko majoitustarjoukset näppärästi omaan sähköpostiisi? Täytä majoituskyselylomake ja me lähetämme sen puolestanne alueen majoituryrityksiin.

> Lue lisää

Saariselän Sanomat

News from the Inari-Saariselkä region!

> Lue lisää

Medical care Saariselkä

Medinari

MedInari Oy tarjoaa työterveyshuollon palveluja sekä yksityisiä terveyden- ja sairaanhoitopalveluja Ivalossa arkisin klo 8-16. Saariselän toimipiste on avoinna sesonkina.

> Lue lisää