Reindeer family and workshop

Osallistu käsityöpajatoimintaan paikallisessa kodissa ympäri vuoden! Olemme viiden henkilön saamelainen poronhoitajaperhe. Kotimme sijaitsee aivan Inarin kirkonkylän kupeessa. Talviaikaan meillä on myös poroja piha-aidassa (yleensä marras-maaliskuussa). Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan kotiimme!

> Lue lisää

Pohjoisimman Lapin tarjontaa

Inari

Ukonsaari

Ukonsaari on Inarijärven tunnetuin saari. Suositun nähtävyyden siitä tekee Ukonkivi, joka on aiemmin toiminut saamelaisten pyhänä paikkana – seitana.

> Lue lisää

Inari

Pielpajärven erämaakirkko

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä kirkko on rakennettu vuosina 1752-1760 , ja se oli käytössä 1800-luvun loppuun saakka. Vielä tänäkin päivänä Pielpajärven erämaakirkolla on jumalanpalvelukset pääsiäisenä ja juhannuksena. Kirkko on myös suosittu hääkirkko.

> Lue lisää

Inari

Otsamo

Otsamotunturilta aukeavat uskomattoman kauniit näkäalat Inarijärvelle, Muddusjärvelle, Muotkatuntureille ja Joenkielisen tunturille.

> Lue lisää

Inari

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos

Saamelaiskulttuurikeskus Sajos on kiinnostava ja vetovoimainen monikulttuurisuuden kohtaamispaikka. Sajos on myös tapahtumatalo, kongressikeskus ja kokouspaikka.

> Lue lisää

Inarijärvi

Inarijärvi

Kaunis ja karu Inarijärvi on Suomen suurjärvistä kaikkein puhtain ja kirkkain. Inarijärvi laskee Paatsjokea pitkin Barentsinmereen.

> Lue lisää

Inari

Siida saamelaismuseo ja luontokeskus

Siida on ikkuna saamelaiseen kulttuuriin ja pohjoiseen luontoon. Aivan Inarin kirkonkylän keskustassa sijaitseva museo tarjoaa kävijälle sekä moniaistisia elämyksiä että asiantuntevaa tietoa saamelaisesta kulttuurista ja pohjoisesta luonnosta.

> Lue lisää

Inari

Kiehtovan saamelaisen kulttuurin ja perinteiden koti.

> Lue lisää

Angeli reindeer farm

Angeli Reindeer Farm sijaitsee vain 10 km päästä Inarista. Poronhoitajaperhe tarjoaa kotivierailuja perinteisessä hirsitalossa, joka sijaitsee järven rannalla metsän keskellä. Kotonamme voit tutustua saamelaisen lapsiperheen arkeen, perinteisiin käsityöihin ja perheen poroihin.

> Lue lisää

Taxi Johanna

Luotettavaa asiakaslähtöistä taksipalvelua Saariselältä. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä mukavat matkat Sinulle – soita 040 410 7768. 

> Lue lisää

Arctic Agency

Arctic Agency on Inarin alueella toimiva, korkealaatuisten matkailupalveluiden tuottamiseen ja välittämiseen keskittynyt yritys. Emme myy valmispaketteja vaan räätälöimme juuri Teidän tarpeisiinne sopivan palvelukokonaisuuden.

> Lue lisää

Rayann Elzein Photography

Rayann Elzein Photography

Rayann Elzein Photography tarjoaa revontuliretkiä ja valokuvaustyöpajoja Inarissa ja Kaamasessa. Ryhmät ovat rajoitettu 6 osallistujaan. Revontuliretkien lisäksi tarjolla on päiväretkiä ja vaelluksia alueella sekä kesällä että talvella.

> Lue lisää

Tradition Hotel Kultahovi

Perinteikäs, Lapin toiseksi vanhin matkailuhotelli Tradition Hotel Kultahovi sijaitsee Inarin saamelaiskylässä, hienolla paikalla Juutuanjoen Alakosken rannalla.

> Lue lisää

A-Ö majoituskyselylomake

Haluatko majoitustarjoukset näppärästi omaan sähköpostiisi? Täytä majoituskyselylomake ja me lähetämme sen puolestanne alueen majoituryrityksiin.

> Lue lisää

Vasatokka Inari

Nuoriso -ja luontomatkailukeskus Vasatokka

Vasatokka on nuoriso-ja luontomatkailukeskus vain 10 kilometrin etäisyydellä Inarin kirkonkylästä. Tarjoamme ryhmille mukavaa majoitusta ja ravintoa sekä ympäröivään kauniiseen luontoon ja rikkaaseen saamelaiskulttuuriin liittyviä ohjelmia.

> Lue lisää