Tundrasafari Finland Oy

Lähde kokemaan arktinen luonto turvallisesti ohjattujen aktiviteettien muodossa. Kauttamme on saatavilla kuljetukset, majoitus, ruokailut ja monipuoliset ohjelmapalvelut. Sivuiltamme löydät joitakin esimerkkejä tarjonnastamme, mutta kokoamme ne aina ainoastaan sinulle, joten esitä toiveesi ja pyydä tarjous juuri sinun näköisestä lomasta.

Tarjoamme palveluitamme niin yksittäisille matkailijoille, pienille ryhmille kuin yritysporukoillekin. Käytössäsi on myös halutessasi kokki, joka valmistaa maittavat ruuat niin avotulella kuin keittiön uumenissa. Koe nyt elämyksesi, joka syöpyy mieleesi ainutlaatuisena kokemuksena ja varaa matkasi arktiselle alueelle!

Arktinen alue on kaukana kaikista, mutta lähellä kaikkea mitä tarvitset. Karun luonnon kauneus muistuttaa meitä pienuudestamme luonnon edessä. Kanssamme pääset kokemaan turvallisesti arktisen puhtaan ilman, kristallinkirkkaat vedet ja luonnon antimet.

Miellyttävä majoitus, lämmin vaatetus ja maistuva ruoka ovat takeita, että elämyksesi perusteet ovat kunnossa. Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa lennot, ja saapua läheisille lentokentillemme – muun hoidamme me.
Toivotamme teidät tervetulleiksi asiakkainamme, mutta kun lähdette, olette jo enemmän – näin haluamme teitä palvella!

 

Ota yhteyttä

Tundrasafari Finland Oy
Tenontie 549
FI-99980 UTSJOKI
Tel. +358 (0)45 130 5852
johannes.vallivaara@tundrasafari.com
www.tundrasafari.com

Luokitus: kesäkausi, talvikausi

Sijainti