Suomen Latu Kiilopää

Luontoliikuntakeskus Suomen Latu Kiilopää, sijaitsee 16 km  Saariselän matkailukeskuksesta etelään, linnuntietä matkaa kertyy 10km. Saariselän alueen poluille ja laduille pääsee aivan Kiilopään pihasta. Urho Kekkosen kansallispuiston portti sijaitsee Kiilopään pihapiirissä.

Kiilopää on loistava vaihtoehto, kun haluat olla lähellä luontoa, mutta palveluiden äärellä. Kiilopäällä mieli lepää ja voit nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta ja bongailla vaikkapa revontulia!

Suomen Latu Kiilopää tarjoaa majoitusta moneen makuun:viihtyisiä mökkejä ja lomahuoneistoja, helppoa ja huoletonta hotellimajoitusta sekä hostellimajoitusta retkeilijöille.

Kahvila- ja ravintolapalvelut sijaitsevat Kiilopään päärakennuksessa. Kiilopää salissa on tarjolla päivittäin aamiaista sekä päivällistä noutopöydästä, sesonkiaikoina myös lounaspöytä. Kiilopään kuuluisa savusauna lämpeää yleisövuoroilla 2-3 kertaa viikossa ( ti, ke ja pe klo 15.00-20.00). Löylyjen lomassa voi pulahtaa Kiilopuron raikkaaseen veteen. Päärakennuksen alakerrassa sijaitsee ulkoiluvälinevuokraamo ja suksien voitelupalvelu. Suomen Latu Kiilopää palvelee matkailijoita, ulkoilijoita ja retkeilijöitä lähes ympärivuotisesti.

Ota yhteyttä

Suomen Latu Kiilopää/Fell Centre Kiilopää
Kiilopääntie 620
FI-99830  SAARISELKÄ
Tel. +358 16 6700 700
kiilopaa@suomenlatu.fi
www.kiilopaa.fi

 

Varaa

Luokitus: A-oikeudet, kesäkausi, lapsiystävällinen, lemmikkiystävällinen, Sijainti, talvikausi, WC, wifi

Sijainti