Stabbursdalen Lodge

Tervetuloa viihtymään Stabbursdaleniin Pohjois-Norjan rannikolle

Stabbursdalen sijaitsee luonnon kauniilla paikalla Sabburselva joen rannalla ja lähellä Porsangerin vuonoa Finnmarkin sydämessä n. 100 km Karigasniemeltä ja 20 kilometriä Lakselvin keskustasta. Stabbursdalen Lodgelta on vain 172 kilometriä Nordkappiin ja E6 valtatie kulkee pitkin Porsangerin vuonon rantaa upeissa maisemissa. Stabbursdalen Lodge tarjoaa majoitusta ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Mökeissä on tilaa suuremmillekin perheille ja ystäväporukoille. Vieressä on Stabbursdalenin kansallispuisto, joka on  747 neliökilometrin kokoinen. Puisto käsittää tunturialueen, jonka korkeimmat huiput ovat 1100-metrisiä. Ne muodostavat tunturijonon, jota kutsutaan Gáissaksi. Niiden välissä on vehmaita laaksoja, joissa on monien kasvi- ja eläinlajien pohjoisimpia esiintymiä, kuten maailman pohjoisimpana pidetty mäntymetsä. Puiston pohjoisosassa virtaa Stabburselva-joki,

Majoitus

Meillä on eritasoista majoitusta mökeissä ja huoneistoissa. Alueella on myös asuntovaunualue ja teltta-alue. Stabbursdalen Lodge tarjoaa majoitusta ja aktiviteettejä ympäri vuoden.

Kalastus 

Stabbursdalen Lodge on lähellä Stabburselva jokea, joka on kuuluisa kalajoki, mistä kalastetaan Atlantin lohta.


Aktiviteetit

Kansallispuistossa on merkittyjä vaellusreittejä ja sinne järjestetään myös ohjattuja retkiä. Talvisin järjestämme revontuliretkiä,  kuningasrapusafareja, retkiä Nordkappiin, retkiä porotilalle ja kansallispuistoon.

Palvelut

Vastaanottorakennus, missä on kahvio ja ravintola (avoinna kesäisin)
Palvelurakennus, missä on keittiö, suihku ja wc
Ilmainen WiFi palvelurakennuksen aulassa
Grillikota
Laavu

Miten perille

E6 valtatie kulkee Stabbursdalen Lodgen vierestä. Stabbursdaleniin on päivittäinen bussiyhteys Suomesta kesäisin 1.6-19.8. Bussipysäkki on puiston opastuskeskuksessa Stabbursdalen Lodgen vastapäätä.

Tervetuloa viihtymään Pohjois-Norjaan!

 

Ota yhteyttä

Stabbursdalen Lodge

Stabbursnes
9700 Lakselv NORWAY
Puh. +47 90916485

post@stabbursdalenlodge.no
www.stabbursdalenlodge.no

 

Varaa

Sijainti