Sixt autovuokraamo

Sixt on yksi johtavista, kansainvälisistä autovuokraamoketjuista, joka toimii Suomessa jo yli 50 toimipisteessä. Saariselällä palvelemme sinua lentoasemalla sekä ainoana autovuokraamona myös Saariselän tunturikylässä, Santa’s Hotel Tunturin yhteydessä. Toimitamme autoja myös Artic Resort Kakslauttaseen.

Laajasta autovalikoimasta löydät niin maasturit, farmarit, pakettiautot kun kätevät pikkuautotkin. Automme ovat kaikki tunnetumpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat varusteet haastavampaankin talvikeliin. Voit myös vuokrata suksitelineet, lastenistuimet ja navigaattorin helpottamaan autolla liikkumista.

Vuokra-auto on loistava tapa liikkua Saariselän alueella ja sen avulla pääset kätevästi tutustumaan myös ympäröiviin matkakohteisiin ja koko Lapin alueeseen. Lähialueen erämaat ja upea luonto tarjoavat ulkonaliikkujille loputtomasti tutkittavaa. Alueella sijaitsee kaksi Suomen suurinta kansallispuistoa. Vuokra-auto on myös mitä parhain väline myös tunturien valloitukseen, sillä esimerkiksi Kaunispään tunturin laelle pääset kätevästi autolla ja huipulta paljastuvat huimat näköalat kymmenien kilometrien päähän. Mikäli olet kiinnostunut saamelaisesta kulttuurista, kannattaa sinun suunnata saamelaismuseo ja luontokeskus Siidaan. Se sijaitsee Suomen saamelaiskeskuksessa, Inarissa, jonne matka taittuu vuokra-autolla noin tunnissa.

Vuokra-auto antaa sinulle vapauden liikkua rajattomasti oman aikataulusi mukaan ja pääset kokemaan lomallasi entistä enemmän.

Tarkista parhaat tarjoukset ja tee varaus kätevästi verkkosivuiltamme, Sixt-mobiilisovelluksella tai soittamalla meille.

Ota yhteyttä

SIXT Autovuokraamo Ivalo
Ivalo Airport
Lentokentäntie
FI-99800 IVALO

Sixt Saariselkä
c/o Santa’s Hotel Tunturi
Luotontie 3
FI-98300 SAARISELKÄ

Tel: +358   20 – 11 22 576
ivalo@sixt.fi
www.sixt.fi
Facebook

Varaa

Luokitus: kesäkausi, talvikausi

Sijainti