Shinrin-Yoku Finland

Shinrin-Yoku Finland vie sinut luontoon!

Hyvinvointia luonnosta ryhmäohjelmien aikana mielemme ja kehomme kylpee luonnon aalloilla. Luontokylpylä on meille aina avoin.

Shinrin-Yoku metsäkylpymenetelmä tulee Japanista ja perustuu tutkimustuloksiin luonnon vaikutuksista ihmisen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Metsäkylpykävelyiden aikana luontoyhteyttä vahvistetaan aisteja avaavien läsnäoloharjoitusten avulla, hitaasti edeten ja luontoa havainnoiden.

Opastettujen Shinrin-Yoku metsäterapia kävelyiden aikana pääsemme paremmin sisälle luontoon ja löydämne luonnon viisauden ja parantavan voiman itsestämme. Meillä on hetki aikaa hidastaa kiireen keskellä ja viettää aikaa luonnon parissa. Saamme luovuuden takaisin ja ongelmanratkaisukyky helpottuu. Kun mielemme lepää luonnossa, palaamme kotiin uudistuneina.  Shinrin-Yoku metsäterapiaohjelmien aikana haistamme, maistamme, tunnemme, näemme, kuulemme ja koemme luonnon.

Ohjelmien aikana toteutamme oppaan johdolla harjoituksia joilla saamme yhteyden luontoon ja  joiden aikana olemme läsnä hetkessä ja itsessämme. Nautimme olostamme luonnossa. Shinrin-Yoku metsäterapia kävelyiden menetelmä tulee Japanista ja perustuu tarkkoihin tutkimustuloksiin luonnon vaikutuksesta ihmisen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin.  Japanissa tälle jo kansalliselle terapiamuodolle on perustettu omia Shinrin-Yoku terapiametsiä. Tule mukaan tälle aistit avaavalle matkalle. Jokaiselle osanottajalle kokemus ja sen kautta tuleva oma yhteys luontoon ja itseemme on ainutkertainen.

Shinrin-Yoku metsäterapia kävelyt 

Kesto 2h. Sisältää ohjatun Shinrin-Yoku metsäterapia kävelyn, yrttiteetä sekä kevyttä syötävää. Kävelyn aikana teemme ohjattuja luontoyhteys harjoituksia, olemme läsnä hetkessä ja annamme mielen levätä arjen kiireiltä. Koet luonnon voimaannuttavan vaikutuksen ja saat kävelyltä mukaan vinkkejä joiden avulla voit itsenäisesti kokea luonnon parantavat voimat silloin kun niitä omaan arkeen tarvitset.

Räätälöidyt ryhmät

Shinrin-Yoku metsäterapia -ohjelmat, kesto 2h – 1-3 päivän retriitit. Ryhmäohjelmat suunnittelemme aina asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja teeman mukaisesti.

 

Ota yhteyttä

Shinrin-Yoku Finland

p. 040 130 6632
marirotko@gmail.com
www.shinrin-yoku.fi

 

Varaa

Sijainti