Santa´s Hotel Tunturi

Legendaarinen Saariselän Tunturihotelli tunnetaan nyt nimellä Santa’s Hotel Tunturi, joka on monipuolinen loma- ja kokoushotelli. Kokonaisuus käsittää yhteensä 260 hyvin varustettua ja viihtyisää huonetta ja saunallista huoneistoa yhteensä kuudessa majoitusrakennuksessa. Vastaanotto sijaitsee hotellin päärakennuksessa ja palvelee lomalaisia aina aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Santa’s Hotel Tunturi sijaitsee aivan Saariselän ytimessä, Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä. Hotelli on myös Saariselän iltaelämän keskus – viihdettä ja asiakaspaikkoja viidessä ravintolassa on 2500 hengelle. Hotellin moderneihin kokoustiloihin mahtuu yhteensä 400 kokoustajaa; suurin yhtenäinen tila on 200-hengen auditorio.

Hotellissa järjestetään erilaisia ruokateemoja ja tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi löytyy lasten leikkitila, pelitila pingispöytineen, suomalainen tilaussauna poreammeineen ja takkatupineen, 50-hengen Lapin Kota, viikoittainen retkiohjelma – ladut ja luontopolut lähtevät hotellin pihasta. Ohjelmamaksu viihderavintoloihin sisältyy majoituksen hintaan aina Santa’s Hotel Tunturissa majoittuessasi.

Ravintola Lutto
Yökerho ja karaoke. Tilausravintola 200 hengelle.

Ravintola Pirtti
Ruoka-, seurustelu- ja tanssiravintola Pirtti.

Ruoka- ja viihderavintola Siula
Makusinfonioita ja viihdesäveliä. Aamiaiset, päivälliset ja à la carte Lapin herkkuineen. 

Ravintola Kaltio
Lappi-ravintola Kaltio. Rôtisseurs-kilpiravintolassa nyt uusi lappilainen à la carte-lista.

Ota yhteyttä

Santa’s Hotel Tunturi

Lutontie 3
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel +358 (0) 16 68 111
Fax +358 (0) 16 668 771
Sales +358 (0) 16 681 501
saariselka@santashotels.fi
www.santashotels.fi/fi

Varaa

Luokitus: A-oikeudet, esteetön kulku, kesäkausi, lapsiystävällinen, lemmikkiystävällinen, Sijainti, talvikausi, WC, wifi

Sijainti