Saariselän Keskusvaraamo

Saariselän Keskusvaraamo on koko Pohjois-Lapin kattava paikallinen lomakauppa. Valikoimassa on majoituskohteita ja aktiviteetteja sekä kuljetus- ja ruokailupalveluja.
Saariselka.com –online kaupasta voit ostaa majoituksen ja aktiviteetteja. Voit myös paketoida itsellesi sopivan lomapaketin, jossa on haluamasi lennot Ivaloon mistäpäin maailmaa tahansa, haluamasi hotellihuoneen tai mökin sekä erilaisia aktiviteetteja vaikka jokaiselle lomapäivällesi. Maksutapoja on useita, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva.

Majoitus
Saariselka.com – sivustolta löydät n. 300 yksityiskohtaista majoituskohdekuvausta. Mökit, huoneistot, hotellit ja eräkohteet on esitelty seikkaperäisesti, joten tiedät varmasti mitä olet varaamassa. Ja mikä parasta, voit varata kohteen saman tien kun sopiva osuu kohdalle.

Aktiviteetit
Saariselka.com – sivustolta löydät myös ohjelmakalenterin, jossa on esiteltynä viikko-ohjelmien lisäksi kuvaukset lukuisista eri aktiviteeteista ja tapahtumista. Voit varata haluamasi aktiviteetin samalla istumalla, joko majoituksen kanssa tai erikseen. Kona Shop Saariselkä vuokraa ja myy alueen parhaat maastopyörät.
Saariselkä Treklife
Suunnittele oma polkusi tai valitse kokemukseesi sopiva haaste Treklife -reiteistä. Tavoitteena on taata outdoor -ihmiselle paras mahdollinen retkikokemus, Saariselällähän on maailmanluokan puitteet kaikenlaiseen retkeilyyn ja pidempiin vaelluksiin. Suuntaa siis ensiksi osoitteeseen saariselka.com/aktiviteetit/treklife

 

 

Ota yhteyttä

Saariselän Keskusvaraamo
Honkapolku 6
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel. +358(0)16 554 0500
booking@saariselka.com
Saariselka.com
facebook.com/Saariselka
flickr.com/saariselka
youtube.com/SaariselkaLapland
instagram.com/Saariselka
vk.com/VisitSaariselka

 

Varaa

Sijainti