Paltto Elämysretket / Ateljee Huopapirtti

Rauhallinen lomanviettopaikka Lemmenjoella Njurgulahden rannalla. Viihtyisiä mökkejä omassa rauhallisessa ympäristössään, rantasauna ja oma vene. Tunnet olevasi kuin omalla mökilläsi. Järjestämme yksilöllisiä jokivene- ja kullanhuuhdontaretkiä kaiken kokoisille ryhmille Lemmenjoen kansallispuistoon.

Päivän aikana koet erämaan lumon jokiveneretkellä Ravadasputouksille tai tarunhohtoisille Lemmenjoen kultamaille, kuulet sykähdyttävää saamelaista joikua, tarinaa poronhoidosta ja kullasta sekä saamelaiskulttuurista, tutustut pihapiirin poroihin ja Ateljee Huopapirtissä huopataiteeseen. Luontolounaat, kalastusretket ja jokikivenekuljetukset Lemmenjoella.

Ateljee Huopapirtti
Tapaa maailmallakin tunnettu huopataiteilija Kaija Paltto Ateljee Huopapirtissä Lemmenjoella ja tutustu upeaan huovutustöiden myyntinäyttelyyn Suomenlampaan villa ja ylellinen poron nahka muuntuvat eri muotoihin ja väreihin kuvaten pohjoista luontoa seinätekstiileissä ja asusteissa. Ateljeesta löydät mm. seinätekstiilit, liivit, lakit, laukut, huivit, tuottet myynnissä vain Lemmenjoella.
Tilauksesta ryhmille esitelmiä /työnäytöksiä ja huovutuskursseja.,mahdollisuus myös jokivene-ja kullanhuuhdontaretkiin ja majoittumiseen.

Ota yhteyttä

Paltto Elämysretket / Ateljee Huopapirtti
Lemmenjoenkylätie 100
FI-99885 LEMMENJOKI
Tel. (0)16 673 413, (0)400 287 544
paltto@paltto.fi
www.paltto.fi

 

Luokitus: kesäkausi, lapsiystävällinen, talvikausi

Sijainti