Lomakylä Valle

Lomakylä Valle sijaitsee Tenojoen rannalla Utsjoen kirkonkylän läheisyydessä

Lomakylä Valle on erinomainen matkakohde, joka tarjoaa aitoja elämyksiä, opastettuja retkiä ja aktiviteetteja Utsjoen arktisissa maisemissa kaikkina vuodenaikoina.

Ravintola Deatnu

Ravintola Deatnu on erikoistunut saamelaisiin perinneruokiin joiden teossa hyödynnetään mahdollisimman paljon paikallisten tuotteita ja luonnosta saatavia raaka-aineita. Tule maistamaan aitoja paikallisia makuja. Ruoat valmistetaan vuodenaikojen ehdoilla ja valmistuksessa on hyödynnetty tarkoin kaikkia eläin- ja kasvimaailman antimia kuten marjoja, sieniä, riistaa, kalaa ja poroa.

Majoitusta aivan Utsjoen keskustan tuntumassa

Lomakylä Valle sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä 3 kilometriä Karigasniemeen päin Aittisuvannon rannalla. Lomakylä sijaitsee tunnetulla lohenkalastuspaikalla, josta voi seurailla kalastajien touhuja joelta tai vaihtoehtoisesti mennä itse kalalle.

Hotellihuoneet

Uudessa hotellissa on 12 kahden hengen huonetta, joista on upea näkymä Tenojoki-laaksoon. Hirsirakenteisessa hotellissa on moderni ja samalla perinteitä kunnioittava sisustus. Huoneissa on suihku- ja wc, taulu-tv, vedenkeitin sekä pieni jääkaappi.

Mökkimajoitus

Kahdeksan hengen huoneisto

Huoneistossa on neljä kahden hengen makuuhuonetta, sauna ja suihku, kaksi wc:tä, tilava keittiö, jossa takka, viihtyisä olohuone ja terassi joelle päin.

Neljän hengen mökit

Mökeissä on kaksi makuuhuonetta kahdella sängyllä, tupakeittiö, takka, sauna, suihku, WC ja terassi joelle päin.

Ohjelmapalvelut

Tutustu myös meidän ohjelmapalvelutarjontaa nettisivuillamme ja varaa paikkasi.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Lomakylä Valle
Ellintie 25
FI-99980 Utsjoki
Tel. +358 (0)400 948 210
info@holidayvillagevalle.fi
http://www.holidayvillagevalle.fi/

Varaa

Luokitus: A-oikeudet, esteetön kulku, kesäkausi, lapsiystävällinen, lemmikkiystävällinen, Sijainti, talvikausi, WC, wifi

Sijainti