Lapland Hotels Riekonlinna

Tasokkaana lomakohteena tunnettu hotellimme palvelee monipuolisesti lomalaisia sekä kokousasiakkaitaan. Lapland Hotels Riekonlinna sijoittuu keskelle tunturikylää eikä Jäämerikään ole kuin päivämatkan päässä Saariselästä. Majoitusvaihtoehdoista löytyvät myös korkealaatuiset lomahuoneistot. Lomalaista tai vaikkapa kokonaista tiimiä liikuttaa luontopoluilla ja erilaisilla safareilla yhteistyökumppanimme Lapin Safarit, palvelut löytyvät helposti samasta talosta. Vaativatkin kokoukset ja konferenssit onnistuvat tunnetusti Riekonlinnassa, Suomen pohjoisimmassa kokoushotellissa Saariselällä.

Ravintola Linnasali
Lomaan kuuluu hyvä, puhtaista luonnonantimista huolella valmistettu ruoka. Saisiko olla Lapin makuja listaltamme? Näitä tarjoilee Ravintola Linnansali, 250-paikkainen ja tyylikäs à la carte –ravintolamme. Kabinetti Asehuoneessa voit järjestää yksityistilaisuuksia jopa 100 hengelle. Asiakkaiden yksityistilaisuuksia ja jatkoja varten käytössäsi on hillityn tyylikäs Linnanvintti.

Majoitus:
– 232 majoitusvaihtoehtoa
– hotellihuoneita ja huoneistoja
–  kaikissa majoitusvaihtoehdoissa on parveke
–  kaikki huoneet ja huoneistot ovat savuttomia
–  myös lemmikit ovat tervetulleita
– 2 ravintolaa
– 470 ravintolapaikkaa
– langaton Internet
– 2 tilaussaunaa
– auditorio sekä useita kokoustiloja
– suksien huoltohuone

Hotellihuoneet kahdelle
Vuoteet kahdelle hengelle, osaan hotellihuoneista on saatavilla lisävuoteet vuodesohvasta. Lisäksi voit majoittua saunallisissa kahden hengen huoneissa tai kombi-huoneissa joissa on väliovi. Saatavilla myös huoneita superior-varustuksella.

Lomahuoneistot 43,5–58 m² kävelymatkan (n. 100 m) päässä hotellilta.
Saunallisissa, hyvin varustelluissa huoneistossa 1–2 makuuhuonetta, joissa kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneeseen yhdistetty keittiö- ja ruokailutila, sohvasta saa lisävuoteet kahdelle henkilölle.

 

Ota yhteyttä

Lapland Hotels Riekonlinna
Saariseläntie 13
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel. +358 16 559 4455
riekonlinna@laplandhotels.com
www.laplandhotels.com

Varaa

Luokitus: A-oikeudet, esteetön kulku, kesäkausi, lapsiystävällinen, lemmikkiystävällinen, talvikausi, WC, wifi

Sijainti