Mainiot Majat

Mitä ikinä etsitkin lomakohteeltasi, löydät sen varmasti Mainiot Majat vapaa-ajan asunnoista. Valittavanasi on viisi majoituskohdetta Saariselällä. Aamurusko, Onnenaika, Lumilinna ja Ensilumi ovat rivitaloasuntoja Saariselän keskustassa, ja Arran on viihtyisä mökki metsän reunassa vain puolentoista kilometrin päässä keskustasta. Kaikissa on oma sauna, ja ne sijaitsevat murtomaahiihtolatujen vieressä.

Kaikki majoituspaikat on äskettäin kalustettu uudelleen ja ne on varustettu kaikin mukavuuksin edustaen lappilaista tyyliä ja ottaen huomioon rakennusten ominaispiirteet. Majoituskohteet heijastavat omistajiensa kiintymystä ja rakkautta Lappiin ja sen taianomaiseen luontoon.

 

Onnenaika
Onennaika, mikä sopisikaan nimeksi paremmin tälle ihastuttavalle huoneistolle!

Tämä huoneisto on täysin uudistettu tammikuussa 2019 tarjotakseen vierailleen mukavuutta ja ihanan lappilaisen tunnelman. Onnenaika on tyylikäs, mukava huoneisto aivan Saariselän keskustassa. Se on oiva valinta myös autottomille vieraille, sillä kaikki Saariselän kaupat, ravintolat, kylpylä ja muut palvelut ovat ihan lähellä.

Ensimmäisessä kerroksessa (50 m2) on kettiö-ruokailutila, takka, olohuone, makuuhuone kaksoisvuoteella, sauna, pesuhuone, jossa suihku sekä WC.
Ylemmässä kerroksessa (24 m2) on makuuhuone, jossa on kaksi erillistä sänkyä, iso vaatehuone sekä erillinen, ovella erotetteva sähköllä toimiva sänky. Huoneistossa on töysi varustus viidelle henkilölle.

Aamurusko
Aamurusko on viihtyisä puinen rivitaloasunto Saariselän keskustassa. Asunto on täydellisesti remontoitu lokakuussa 2015. Löydätte kaiken tarvitsemanne rentouttavaan oleskeluun tästä tyylikkäästä majoituksesta. Kiinteistö sijaitsee hyvin lyhyen kävelymatkan päässä murtomaahiihtoladuista, kylpylästä, ruokakaupoista, ravintoloista ja aktiviteettejä tarjoavista yrityksistä. Pohjakerroksessa (39m2) on keittiö-ruokailutila, takka, olohuone, jossa on suuri vuodesohva, sauna, pesuhuone ja suihku sekä WC. Asunnossa on kaikki varusteet 4 hengelle.

Arran 
Arran on viehättävä mökki metsän reunassa. Mökki on äskettäin remontoitu ja sijaitsee yhdessä Saariselän upeimmista paikoista.
Yläkerrassa on tilava olohuone, missä on ison vuodesohva, makuuhuone, missä on erilliset vuoteet, wc ja terassi.
Alakerrassa on kahden hengen makuuhuone, keittiö ja olohuone, sauna, suihku ja wc. Keittiössä on tilaa 8 hengelle tilavan pöydän ääressä ja tilavassa olohuoneessa on iso kulmasohva ja 2 suurta nojatuolia.

Lumilinna
Lumilinna on ihanteellinen loma-asunto puisessa rivitalossa Saariselän keskustassa. Asunto on täysin kunnostettu elokuussa 2016.  Alakerrassa (52m2) on keittiö, ruokailutila, kivitakka, olohuone, 2 ikkunallista makuuhuonetta (toinen 2 sängyllä ja toinen kerrossängyllä), sauna, pesuhuone ja suihku sekä WC. Yläkerrassa (20m2) on nurkkaus kahdella nojatuolilla, kahden hengen ikkunallinen makuuhuone ja juuri kunnostettu kylpyhuone. Tämä asunto on varustettu 6 hengelle.

Ensilumi
Tämä kauniisti kalustettu huoneisto sijaitsee aivan Saariselän keskustassa, lyhyen etäisyyden päässä hiihtoladulta, kävelypoluilta, kaupoista, ravintoloista ja kylpylästä. Ensilumi toivottaa sinut tervetulleeksi kaikkina vuodenaikoina! Ensilumi on täysin uudistettu keväällä 2018. Tämä tyylikäs ja viehättävä huoneisto tarjoaa mukavaa ja kodikasta majoitusta 2-4 henkilölle. Se sijaitsee rauhallisella alueella, mutta kuitenkin palveluiden välittömässä läheisyydessä. Bussipysäkki (myös lentokenttäbussipysäkki) on lyhyen matkan päässä,  ja lämpöpistokkeellinen autopaikka on asunnon lähellä.

Ensilumi tarjoaa kaikki ne mukavuudet, jotka tarvitset päästäksesi lomatunnelmaan ja tunteaksesi olosi kotoisaksi ja rentoutuneeksi. Asunnossa on sauna, täysin varusteltu keittiö, TV, dvd-soitin, radio, ilmainen wifi, pesukone, astianpesukone, mikroaaltouuni ja pyykinkuivauskaappi. Huoneiston alakerrassa (37 m2) on keittiö, ruokailutila, oleskelutila, kivitakka, sauna, pesuhuone ja suihku sekä WC. Ylhäällä parvella (14 m2) on levitettävä vuodesohva ja kaksi erillistä sänkyä, joten täällä on hyvin nukkumatilaa neljälle.

Ota yhteyttä

Mainiot Majat

FI-99830 SAARISELKÄ

Puh. +358 (0) 44 964 00 48

lapinsatu8@gmail.com
www.mainiotmajat.com

 

 

Varaa