Laanilan Kievari

Laanilan Kievari on auki päivittäin tarjoten reippailijoille lounasaikaan lounaskeittoa sekä kotiruokaa ja iltaisin laadukasta illallista à la carte listalta. Sunnuntaisin Kievarissa tarjoillaan kattava ja reilu brunssi.

Ruokalistalta löytyy lappilaisia makuja aina poronpotkasta riekon rintaan. Ravintolasalissa oleva takka luo ruokailijoille tunnelmaa. Slow food ja yhdessä syöminen ovat Kievarissa tärkeässä roolissa. Kesällä ja syksyllä kerätyt raaka-aineet pääsevät ruokalistalla oikeuksiinsa ja lähituottajien palveluja käytetään mahdollisimman pitkälle. Tarkasti harkittu viinilista tukee ruokalistaa, ja näin muodostuu yhtenäinen ja tasapainoinen ravintolaelämys. Viinilistaan pääsee hyvin tutustumaan viikoittain järjestetyssä Kievarin torstaipruuvissa, jossa saa maistella erilaisia viinejä ja testailla omaa makupalettiaan.

Ravintolatoiminnan lisäksi Kievarissa on mahdollisuus päästä saunomaan ja pulahtamaan avannossa. Pihapiiristä löytyy kaksi saunaa, joista suurempaan mahtuu peräti 30 henkeä. Saunatilan voi vuokrata porukalla tai perheen kesken omaan käyttöön. Lenkkisauna lämpiää keskiviikkoisin. Laanilan Kievarin oma avanto kutsuu saunojia kokeilemaan omia äärirajojaan. Mikään ei tunnu niin ihanalta ulkona vietetyn päivän jälkeen kuin saunan lämpö ja avannon viileys! Lisäksi uutena lisänä toimii 10 hengen lämmitettävä palju, josta voi kirkkaana talvi-iltana ihailla revontulia lämpimän veden helliessä lihaksia. Sauna on käytettävissä varauksella tai ilmankin aina-lämpimän kiukaan ansiosta. Tervetuloa löylyihin!

Koko pihapiirissä on A-oikeudet, joten Laanilan Kievari sopii hyvin myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolaan mahtuu 80 asiakasta kerralla, joten suuremmallekin porukalle voidaan juhlat järjestää.

Laanilan Kievari sijaitsee kaksi kilometriä etelään Saariselältä Rovaniementien varressa.

Laanilan Kievarin väki toivottaa teidät tervetulleeksi! Varaa pöytäsi kätevästi täältä!

 

Saunat tilauksesta

 

Ota yhteyttä

Laanilan Kievari

Rovaniementie 3410
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel  +358 400 239 868
info@laanilankievari.fi
www.laanilankievari.fi
TripAdvisor

Varaa pöytäsi täältä!

Luokitus: A-oikeudet, esteetön kulku, kesäkausi, lapsiystävällinen, lemmikkiystävällinen, Sijainti, talvikausi, WC

Sijainti