Ivalo Trek Lapland

Ivalo Trek Lapland tarjoaa yksilöllisesti tuotettuja ohjelmapalveluja pääasiassa Ivalon ja Inarin ympäristössä. Palvelu on aina yksilöllistä, sillä ryhmien koko on vain 2-7 henkilöä. Mahdollisuus myös täysin privaatteihin retkiin! Ivalo Trek Laplandin oppaana toimii inarilainen paljon luonnossa kulkeva ja valokuvausta harrastava Jouni Männistö.

Talvella Ivalo Trek järjestää revontuliretkiä, valokuvausretkiä, moottorikelkkasafareita ja pilkkiretkiä sekä tutustumista talviseen verkkokalastamiseen. Revontulisafareilla tarvittaessa asiakkaita opetetaan myös valokuvaamaan revontulia. Moottorikelkkasafarit toteutetaan Ivalon ympäristössä; asiakas voi valita ajettavaksi joko metsä- tai järvireitin. Suosittuja ovat myös talviset pilkkiretket sekä tutustumiset perinteiseen verkkokalastukseen. Saamelaiskulttuurista kiinnostuneet viedään Ivalosta Inariin Saamelaismuseo-Luontokeskus Siidaan ja mahdollisuuksien mukaan Saamelaiskulttuurikeskus Sajokseen ja paikalliselle porotilalle.

Kesällä ja syksyllä Ivalo Trek Lapland järjestää opastettuja päivävaellusretkiä 4-7 hengen ryhmille. Tutustu retkivaihtoehtoihin Ivalo Trekin kotisivuilla.

Koska Ivalo Trekin Jouni Männistö harrastaa aktiivisesti valokuvausta, Jouni vie myös valokuvaavat asiakkaat mielellään parhaille kuvauspaikoille niin Inarissa kuin Pohjois-Norjassa. Ivalo Trek Lapland järjestää lintukuvausretkiä myös Norjan Finnmarkeniin. Retket toteutetaan sulanmaan aikaan toukokuusta elokuuhun.

 

Ota yhteyttä

Ivalo Trek Lapland
Leiritie
FI-99800 IVALO
Tel.+358 (0)40 777 8572
ivalotrek@gmail.com
www.ivalotrek.com

Varaa

Luokitus: kesäkausi, talvikausi

Sijainti