Matka kaukana pohjoisessa on aina hieman enemmän kuin odotat. Se on seikkailu täynnä odottamattomia kohtaamisia Lapin luomoavan kauniin luonnon ja mielenkiintoisen kulttuurin kanssa. Liiku omatoimisesti luonnossa, poluilla ja vesillä tai  anna alueemme ammattilaisten viedä sinut seikkailulle aitoon Lapiin.

Lapin Luontolomat

Lapin luontolomat Melontaa Luttojoella

Vietä ikimuistoinen melontaretki satumaisella Luttojoella. Omatoimisella melontaretkellä voit nauttia upeista maisemista haluamaasi tahtiin.

Hintaan sisältyy: täysin varustellun kanootin vuokra
tarvittavat kuljetukset  (Luttojärvelle, Raja-Joosepista)
kelluntaliivit

Alk. 90€ /hlö

Varaa

Kumilautta, Luontolomat Pro-Safaris

Lapin luontolomat Ivalojoki kumilautalla

Koe elämyksekäs kumilauttaseikkailu kultaisella Ivalonjoella! Tällä kokopäivän kestävällä (n. 10-14h) retkellä kuljemme kumilautalla Kutturasta noin 50km matkan Lappispolaan.

Hintaan sisältyy: oppaan palvelut
kypärät ja kelluntaliivit
lounas luonnon helmassa

 

Alk. 150€ /hlö

Varaa

kesä Inarin juutua kumilautta

Lapin luontolomat Koskenlaskua Juutualla

Vauhdikas kumilauttaretki Solojärveltä Juutua jokea pitkin Haapakoskelle. Retken aikana laskemme useita koskia, joista suurin on Juutuan Ritakoski.

Retken kesto 2.5 h -3 h
Hintaan sisältyy: kuljetus Inarista
kypärät ja kelluntaliivit
kahvit ja kahvileipä

 

Alk. 130 € /hlö

Varaa

vuokravälineet

Lapland Safaris Välinevuokrausta

Lapland Safaris tarjoaa omatoimisille retkeilijöille laajan valikoiman retkeilyvarusteita ja -välineitä vuokralle. Lomailija voi ottaa rennosti ja vähentää matkatavarakuormaansa, kun kohteessa odottavat valmiiksi huolletut, laadukkaat ja toimivat varusteet. Vuokrattavana mm. fatbikeja,  rinkkoja, makuupusseja & -alustoja, monen kokoisia telttoja, GoPro-kameroita, virtapankkeja, kompasseja ja retkikeittiövarusteita.

Katso täältä vuokravälinekuvasto tai kysy lisää 016 3311 280 / saariselka@laplandsafaris.fi

Varaa

Keilahalli-2

Saariselän Keilahalli Tervetuloa keilaamaan!

Tule kokemaan keilailun riemua Suomen pohjoisimmassa keilahallissa yksin, kaksin tai isommalla porukalla säällä kuin säällä. Muita viihdykkeitä Pöytäcurling, Snooker, Pool, Kaisa, Pyramid, Darts.

Honkapolku 5 Saariselkä
puh. 020791600 info@saariselkabowling.fi

 

 

Alk. 25 € /tunti /rata

Varaa

Lily

Paltto Elämysretket Kultaretki Lemmenjoelle

Lähde huuhtomaan kultaa tarunhohtoisille kultamaille ja tutustu myös saamelaiskulttuuriin. Matkaamme jokiveneellä kultavaltaukselle jossa isäntämme opastavat kullanhuuhdonnan saloihin. Pääset kuulemaan aitoa perinteistä saamelaista joikua, tarinaa poronhoidosta ja nauttimaan keittolounasta tulille. Retken päätteeksi tutustutaan poroihin vanhassa saamelaisessa pihapiirissä.

Hintaan sisältyy: jokivenekuljetus, opastettu kullanhuuhdonta, lounas & kakkukahvit, tutustuminen poroihin, veneilyliivit sekä sadeviitat.

70 €/henkilö

8.6.-24.6. ja 14.7.- 22.9.2018

Varaa

Kiilopää sauna1

Suomen Latu Kiilopää Savusauna & purouinti

Kuurakaltion saunamaailman kylmät kylvyt ja hipiää hellivät löylyt rentouttavat mieltä ja kehoa.

Suomen Latu Kiilopään tunnelmallinen savusauna takaa täydellisen rentoutumisen retkipäivän jälkeen. Matkaillasi pohjoiseen voit pysähtyä nauttimaan savusaunan lempeistä löylyistä ja uinnista tunturipurossa.

Yleiset saunavuorot tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15.00 –20.00.

13€ /aikuinen

Tutustu

Lemmenjoki

Paltto Elämysretket Jokiveneretki

Tule Lemmenjoelle ja vietä päivä Palton saamelaisperheen vieraana. Lemmenjoen jokiveneretki vie sinut Lemmenjoen kansallispuistoon ja Ravadas-putouksen upeiden maisemien äärelle. Retket toteutetaan min. 2 henkilöä vakiolähtöinä ma, ke ja pe. Lähtö klo 10.30, retken kesto 4 tuntia.
Hintaan sisältyy: 
Jokiveneretki Ravadas-putouksille
Kahvistelu tai luontolounas
Tarinoita poromiehen arjesta
Tutustumista poroihin
Vierailu Ateljee Huopapirtissä
Ilmoittautumiset retkille edellisenä iltana klo 20.00 mennessä.

Hinta: 80 €/hlö (2 hlö ryhmä) 60 €/hlö (4 hlö ryhmä)

Alk. 60 € /hlö

8.6.-25.6.18 ja 13.7.-31.8.18

Varaa

Cruises Inarijärvi

Visit Inari Risteily Inarijärvellä

Risteily Inarijärvelle lähtee Inarista Saamelaisemuseo ja Luontokeskus Siidan vierestä. Risteily suuntautuu Ukonkivelle – saamelaisten vanhalle uhripaikalle. Risteilyn aikana kuulet lisää Inarijärvestä ja pyhästä Ukonkivestä. Mikäli sää sallii rantaudumme saarelle, mistä on hyvät näkymät kauniille Inarijärvelle. 120 paikkaisella laivalla on kahvila ja A-oikeudet.

 

Alk. 23 € /hlö

11.6.-20.9.2018

Varaa