Matka kaukana pohjoisessa on aina hieman enemmän kuin odotat. Se on seikkailu täynnä odottamattomia kohtaamisia Lapin luomoavan kauniin luonnon ja mielenkiintoisen kulttuurin kanssa. Liiku omatoimisesti luonnossa, poluilla ja vesillä tai  anna alueemme ammattilaisten viedä sinut seikkailulle aitoon Lapiin.

KukkolanBussit Vuonomarkkinamatka

Lähde opastetulle bussikierrokselle Norjan Varangerbotnissa järjestettävään saamen käsityötapahtumaan 1.9.!

Vuonomarkkinat tarjoavat hyvän kattauksen perinteisiä saamelaisia käsitöitä, mutta esittelevät myös uusimmat saamen käsitöiden trendit. Myynnissä olevat tuotteet, niin käsityöt kuin luonnontuotteetkin, on tuotettu paikallisesti Pohjois-Kalotilla.

Retkeen kuuluu opastetun bussikierroksen lisäksi kahvittelut porotilalla ja lounas lisukkeineen.

90 € / aikuinen, lapset alle 15 v. -50%

1.9.2018

Lisätietoja

Shinrin Yoku Finland Shinrin Yoku aistipolku

Karigasniemelle on toteutettu Suomen ensimmäinen kaikille avoin oleva Shinrin Yoku metsäterapiapolku. Ilmaisella aistien luontopolulla pääsee tutustumaan luontoyhteysharjoituksiin merkityllä reitillä. Polun aistikyltit ohjaavat kulkijaa aistimaan, viettämään aikaa luonnossa nauttien luontoyhteydestä ja samalla saaden luonnon tervehdyttäviä vaikutuksia.

Polku on 500m ja sopii erinomaisesti myös retkikohteeksi. Polun sunnittelija on Shinrin Yoku metsäterapiaopas Mari Rotko. Aistipolku löytyy Unien Majatalon yhteydestä Karigasniemeltä n. 17 km kuvankaunista Tenon rantatietä Utsjoelle päin ajettaessa.

Maksuton

Lisätietoja

Inari-Saariselkä Vuokrahuoneistot Oy Ruskaviikko Saariselällä

Souvareitten 40-vuotis juhlaruskamatka Saariselällä. Ruskaviikolla päivittäin ohjattua sekä maksutonta että maksullista ohjelmaa, konsertteja ja majoitusmahdollisuus. Tule ja koe unohtumaton viikko Saariselällä Souvareitten sävelin!

1.-8.9.2018

Lisätietoja

Lapland Hotels Riekonlinna Hotellitarjous

Monipuolisiin majoitusvaihtoehtoihin kuuluu standard ja superior hotellihuoneiden lisäksi sviittejä sekä hotellin läheisyydessä sijaitsevia lomahuoneistoja. Olet siis aina koko kylän keskellä harrastusmahdollisuuksien äärellä!

Lapland Hotels Clubin jäsenille elämyspisteet tuplana majoitusajalta 1.6.-30.8.18. varauskoodilla PROC4 verkkokaupassa sekä puhelinmyynnissä.

Hintaan sisältyy: majoitus 2 hengen standard huoneessa, runsas aamiainen, iltasauna, Wifi, pysäköinti

alkaen 78 €  / vrk / 2 hh

1.6.-31.8.2018

Varaa

Saariselän Keskusvaraamo Majoituskohteet

Vuokraa mökit ja huoneistot Saariselän laajasta valikoimasta.
Mökit sekä huoneistot kaikeinkokoisille seurueille, yhdeksi tai useammaksi yöksi.
Mikä onkaan parempaa päivän aktiviteettien jälkeen, kuin lämmin sauna ja pehmeä peti!

Lisätietoja keskusvaraamo@saariselka.com / 016-554 0500

Varaa

Santa's Hotel Tunturi Majoitustarjous

StoppiKisura – Kiertomatkaajan pysähdyspaikka Saariselällä
Kun yövyt 14 vuorokauden sisällä vähintään kaksi vuorokautta, saat majoituksen huippuedullisesti Hotel Tunturissa!
Hintaan sisältyy: majoitus 2 hengen Standard huoneessa, runsaat aamiaiset, iltasaunat, ulkopysäköinnin
*(poislukien Jänkhällä Jytisee 15.-19.8.18)

59,50 € / vrk / 2 hh

1.6.-31.8.2018*

Varaa

Lapin Luontolomat

Lapin luontolomat Melontaa Luttojoella

Vietä ikimuistoinen melontaretki satumaisella Luttojoella. Omatoimisella melontaretkellä voit nauttia upeista maisemista haluamaasi tahtiin.

Hintaan sisältyy: täysin varustellun kanootin vuokra
tarvittavat kuljetukset  (Luttojärvelle, Raja-Joosepista)
kelluntaliivit

Alk. 90€ /hlö

Varaa

Lapin luontolomat Ivalojoki kumilautalla

Koe elämyksekäs kumilauttaseikkailu kultaisella Ivalonjoella! Tällä kokopäivän kestävällä (n. 10-14h) retkellä kuljemme kumilautalla Kutturasta noin 50km matkan Lappispolaan.

Hintaan sisältyy: oppaan palvelut
kypärät ja kelluntaliivit
lounas luonnon helmassa

 

Alk. 150€ /hlö

Varaa

Kumilautta, Luontolomat Pro-Safaris

Lapin luontolomat Koskenlaskua Juutualla

Vauhdikas kumilauttaretki Solojärveltä Juutua jokea pitkin Haapakoskelle. Retken aikana laskemme useita koskia, joista suurin on Juutuan Ritakoski.

Retken kesto 2.5 h -3 h
Hintaan sisältyy: kuljetus Inarista
kypärät ja kelluntaliivit
kahvit ja kahvileipä

 

Alk. 130 € /hlö

Varaa

Lapland Safaris Välinevuokrausta

Lapland Safaris tarjoaa omatoimisille retkeilijöille laajan valikoiman retkeilyvarusteita ja -välineitä vuokralle. Lomailija voi ottaa rennosti ja vähentää matkatavarakuormaansa, kun kohteessa odottavat valmiiksi huolletut, laadukkaat ja toimivat varusteet. Vuokrattavana mm. fatbikeja,  rinkkoja, makuupusseja & -alustoja, monen kokoisia telttoja, GoPro-kameroita, virtapankkeja, kompasseja ja retkikeittiövarusteita.

Katso täältä vuokravälinekuvasto ja vuokraushinnasto tai kysy lisää 016 3311 280 / saariselka@laplandsafaris.fi

Varaa

Saariselän Keilahalli Tervetuloa keilaamaan!

Tule kokemaan keilailun riemua Suomen pohjoisimmassa keilahallissa yksin, kaksin tai isommalla porukalla säällä kuin säällä. Muita viihdykkeitä Pöytäcurling, Snooker, Pool, Kaisa, Pyramid, Darts.

Honkapolku 5 Saariselkä
puh. 020791600 info@saariselkabowling.fi

 

 

Alk. 25 € /tunti /rata

Varaa

Saariselän Keskusvaraamo VIIKKO-OHJELMA

Mitä Saariselällä tapahtuu juuri Sinun lomapäivänäsi? Miten olisi maastopyöräily tunturissa, kullanhuuhdonta oikealla valtauksella tai kalastusretki Lapin erämaassa?!

Osta aktiviteetit Inari-Saariselän viikko-ohjelman päivittäin vaihtuvasta valikoimasta. Ohjelmakalenterista löydät kaikki päivittäiset kesäaktiviteetit helposti juuri haluamasi ajankohtana!

Ohjelmakalenteriin

Paltto Elämysretket Kultaretki Lemmenjoelle

Lähde huuhtomaan kultaa tarunhohtoisille kultamaille ja tutustu myös saamelaiskulttuuriin. Matkaamme jokiveneellä kultavaltaukselle jossa isäntämme opastavat kullanhuuhdonnan saloihin. Pääset kuulemaan saamelaista joikua, tarinaa poronhoidosta ja nauttimaan keittolounasta tulille ja tutustumaan poroihin.

Hintaan sisältyy: venekuljetus, opastettu kullanhuuhdonta, lounas & kakkukahvit, tutustuminen poroihin, veneilyliivit sekä sadeviitat. Kesto 4 tuntia.

70 €/henkilö

8.6.-24.6. ja 14.7.- 22.9.2018

Varaa

Suomen Latu Kiilopää Savusauna & purouinti

Kuurakaltion saunamaailman kylmät kylvyt ja hipiää hellivät löylyt rentouttavat mieltä ja kehoa.

Suomen Latu Kiilopään tunnelmallinen savusauna takaa täydellisen rentoutumisen retkipäivän jälkeen. Matkaillasi pohjoiseen voit pysähtyä nauttimaan savusaunan lempeistä löylyistä ja uinnista tunturipurossa.

Yleiset saunavuorot tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15.00 –20.00.

13€ /aikuinen

Tutustu

Lemmenjoki

Paltto Elämysretket Veneretki Lemmenjoella

Tule Lemmenjoelle ja vietä päivä Palton saamelaisperheen vieraana. Lemmenjoen jokiveneretki vie sinut Lemmenjoen kansallispuistoon ja Ravadas-putouksen upeiden maisemien äärelle. Lähdöt ma, ke ja pe klo 10.30, retken kesto 4 tuntia.
Hintaan sisältyy: 
Jokiveneretki Ravadas-putouksille
Kahvistelu tai luontolounas
Tarinoita poromiehen arjesta
Tutustumista poroihin
Vierailu Ateljee Huopapirtissä
Hinta: 80 €/hlö (2 hlö ryhmä) 60 €/hlö (4 hlö ryhmä)

Alk. 60 € /hlö

8.6.-25.6.18 ja 13.7.-31.8.18

Varaa

KukkolanBussit Jäämeren kierros

Retkellä kuulet mm. tempaavaa kerrontaa Lapista ja Pohjois-Norjasta, alueen erämaista, saamelaisuudesta, poronhoidosta, kuningasravuista, lohesta, kullanhuuhdonnasta ym. Pykeijan kylässä tutustumme kylään ja sen elämään.

Retki sisältää: Opastetun bussikuljetuksen, Kahvin / teen savuporoleivän Sanilan Porotilalla, lohikeittolounaan, salaatti, kahvi ja leivonnainen Nuorgamissa, lättykahvit Neljän Tuulen Tuvalla Kaamasessa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä 0400 981 243, 0400696678, info@kukkolanbussit.com. Min. lähtijämäärä 15 henk.

115,00 €/hlö

Joka tiistai ja torstai syyskuussa 2018 4.9., 6.9., 11.9., 13.9., 18.9., 20.9. sekä lauantait 1.9., 8.9. ja 15.9.

Tutustu

Cruises Inarijärvi

Visit Inari Risteily Inarijärvellä

Koe ainutlaatuinen erämaajärvi! Risteily lähtee Inarista Siidan vierestä ja vie Ukonsaarelle. Matkan aikana kuulemme selostusta Inarijärvestä ja Ukonsaaresta. Sään salliessa rantaudumme Ukonsaarelle, jossa meillä on mahdollisuus tutustua vanhaan jyhkeään saamelaisten pyhään saareen ja ihailla erämaajärven kauneutta. Paluumatkalla risteilemme vanhaa postireittiä seuraillen. Matkalla ohitamme Hautuumaasaaren, jossa on vielä nähtävänä vanhoja puuristejä. Laiva on 118-paikkainen ja laivassa on kahvila (A-oikeudet). Pyynnöstä meillä on mahdollisuus jäädä Pielpavuonoon, josta alkaa merkitty reitti Pielpajärven erämaakirkolle. Kirkolta paluu Inariin tapahtuu omatoimisesti.

23€ / aikuinen, 11,50€ / lapset 4-12 v.

11.6.-20.9.2018

Varaa