NIKKE ANKARA – Turbulenssi tour

Nikke Ankara

16.12.2017 / 19:00 / Saamelaiskulttuurikeskus Sajos, Inari

Nikke Ankara lähtee marraskuussa uransa ensimmäiselle kiertueelle joka kattaa yhteensä 13 eri paikkakuntaa. Kiertue kulkee nimellä Turbulenssi tour: “Kiertueen nimi tulee koko tästä artisti urasta. Tää on aikamoista turbulenssia ja tasapainoilua kokoajan ja ainakin itselle ollut uran alusta asti niin ylä- kuin alamäkiä. Onneks enemmän ylämäkiä ja hyviä hetkiä kuitenkin”.

Artisti on tuttu uusimmalta Vain Elämää kaudelta sekä lukuisista hitti biiseistään soolona sekä muiden tähtiartistien kanssa ja oli mukana lämmittelijän roolissa Cheekin historiallisella Alpha Omega – tourilla. “Nyt on kierretty kesä isoja festivaaleja ja odotan että päästään takas klubeille ja sisätiloihin. Isoja paikkoja on silti kiertueella luvassa ja siistiä päästä ensimmäistä kertaa Inariin keikalle koska itseltä löytyy saamelaisia sukujuuria. ”

Kiertueelta kuultavasta kappalelistasta artisti paljastaa seuraavaa: “Keikoilla kuullaan kaikki hittibiisit ja vierailijoita  koitetaan saada feattaa parhaan mukaan. Myös uusia biisejä on luvassa ja ylläreitä tullaan varmasti  kuulemaan kun ekaa kertaa otan palasia mun suositusta Aivotonta Räpätiräpää sarjasta mukaan keikkasettiin. Tää kiertue on omistettu kaikille mun faneille ja lupaan antaa joka ilta itsestäni kaikkeni yli tunnin kestävällä setillä”.

Liput 20 €. Eläk.Opisk.Tyött. alle 18 v. 15 €.

OSTA LIPUT

Lisätietoja: www.sajos.fi

Kartta latautuu...
Kommentit ovat suljettu.