Inari Nightless Night – Instagrammers outdoor bash

Nightless Night photography

29.06.2018 - 01.07.2018 / 00:00 / Inarin kylä, Inari

Inari Nightless Night – Instagrammers Outdoor Bash -tapahtuma järjestetään Inarissa 29.6.-1.7.2018. Kolmatta kertaa järjestettävän valokuvaustapahtuman ohjelma vie osallistujat kuvaksellisiin paikkoihin Inarin alueella.

Tänä vuonna Inari-Saariselkä Matkailu on koonnut yhdessä paikallisten valokuvaajien kanssa parhaat valokuvauskohteet, mitä pohjoisen kesällä on tarjota. Etsitkö maisemia, jotka heijastuvat peilikirkkaiden järvien pinnalta tai korkeaa tunturia, josta pääset kuvaamaan tunturien kerroksia jaettavaksi Instagramiin? Tämä kaikki on mietitty sinulle valmiiksi – lisämausteena seikkailua ja paikallista kulttuuria.

Kolmepäiväinen ohjelma on tehty keskiyön auringon etsijöitä varten. Koe Inarijärven upeat maisemat yöttömän yön vaelluksella Otsamotunturille tai erityisellä keskiyön risteilyllä Ukonkivelle. Käy tapaamassa keväällä syntyneitä poronvasoja, jotka ovat valmiita heidän ensimmäisiin kuvauksiin. Molempien päivien päätteeksi lämpenee rantasauna ja päivän tarinoita voi jakaa nuotiotulen äärellä. Ja mikä parasta, kaikki tämä yhdessä porukan kanssa, joka jakaa saman kiinnostuksen valokuvaukseen ja ulkoilmaelämään.

Tapahtumapaikkana toimii Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka. Vasatokka sijaitsee 10 km Inarin kirkonkylältä Angelin suuntaan. Osallistumispaikkoja on rajoitetusti, tapahtuman onlinemyynti on aukaistu. Tapahtuman järjestää Inari-Saariselkä Matkailu yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa.

Ohjelma ja liput: www.nightlessnight.com/program

Lisätietoa: www.nightlessnight.com

Kartta latautuu...
Kommentit ovat suljettu.