Kaamosjoogaretriitti

Kaamosjoogaretriitti

24.11.2017 - 26.11.2017 / 19:00 - 17:00 / Koppelon Kylätalo, Koppelo

Kaamosjoogaretriitti on viikonloppu aikaa rauhoittua ja laskeutua talven hiljaisuuteen. Pidämme retriitin tunnelmallisessa Koppelon kylässä n. 10km Ivalosta. Luvassa on kehon vahvistamista ja herättelyä dynaamisella joogalla, rentouttavia kehoharjoituksia yinjoogalla ja yoga nidra-kehomeditaatiolla. Harjoittelemme läsnäoloa ja hiljentymistä eri meditaatiotekniikoiden avulla sisällä ja metsäpoluilla nauttien kauniista Lapin maisemista kaamoksen taianomaisessa tunnelmassa.

Dynaamisessa joogassa käymme kehon eri osia läpi, herättelemme selkärankaa, vahvistamme alavartaloa ja kehon keskusta tuoden koko kehoon lisää elinvoimaa ja tasapainoa. Tulemme tietoisemmiksi, miten kehomme paino jakautuu ja opimme myös rentouttamaan niitä kehonosia, joita jännitämme herkästi. Joogassa voima ja rentous kulkevat aina käsi kädessä.

Jooga on läsnäoloharjoitus, jossa opimme kuuntelemaan kehomme viestejä. Se valmistaa mieltä meditaatioon ja auttaa avautuamaan läsnäololle. Tietoinen läsnäolo on tässä hetkessä olemista ja hyväksymisen harjoittamista.

Solja Temmes on ohjannut joogaa vuodesta 2008 ja joogannut puolet elämästään. Hän on tehnyt joogaopettajakoulutuksen Scaravelli- tyylisestä hathajoogasta. Solja on harjoittanut meditaatiota kymmenen vuotta, osallistunut usealle pitkälle meditaatioretriitille ja järjestänyt vaellusmeditaatioita Lapissa. Solja suhtautuu intohimoisesti kehon ja mielen tutkimiseen. Hänelle on tärkeää yksilökeskeinen joogaohjaus, jossa jokaisen erityyppinen keho otetaan huomioon. Hän korostaa linjausten merkitystä jooga-asennoissa, jotta harjoitus toisi mahdollisimman paljon tasapainoa, voimaa ja pehmeyttä kehoon.

Lämpimästi tervetuloa!

Pe
Klo 19-21 yinjooga ja syvärentoutus (yoga nidra, kehomeditaatio)

La
Klo 9-12 Dynaaminen jooga, pranayama ja ohjattu hengitysmeditaatio

Lounas, metsäkävelymeditaatio

klo 15-18 Yin ja yang jooga, kehomeditaatio ja rentoutumisharjoitus

Päivällinen, yhdessäoloa

Klo 20 Ohjattu meditaatio

Su
Klo 9-11.30 Dynaaminen jooga, pranayama ja meditaatio

Lounas

Klo 14-17 Yin ja yang jooga, ohjattu meditaatio

Paikka: Koppelon kylätalo, Koppelontie 890, 99800 Ivalo

Hinta: 130e/ koko vkl (opiskelijat/työttömät 100e), 55e (40e opiskelijat/työttömät)/la tai su (koko päivä), 30e (20e opiskelijat/työttömät)/puolipäivä (pe/la/su). Hintoihin ei sisälly ruokaa, mutta retriittipaikassa on mahdollista käyttää keittiötä ja kokata yhdessä.

Majoitus (ei sisälly opetuksen hintaan) on mahdollista paikan päällä jaetussa residenssihuoneistossa 10-20e/yö.

Voimme sopia yhteiskyydeistä Rovaniemeltä Koppeloon.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Solja Temmes/ soljatemmes@gmail.com

Kartta latautuu...
Kommentit ovat suljettu.