Alma Arktika-3604

Alma Arktika

Järjestämme luontoelämyksiä Saamenmaassa. Toimimme Nuorgamin alueella Kaldoaivin erämaassa, Tenojoella sekä sen sivujoilla. Joskus poikkeamme myös Norjan puolelle Ifjordiin ja Jäämerelle.

> Lue lisää

Talvi on täynnä toimintaa ja tarjouksia

Talvi on täynnä toimintaa ja tarjouksia

Karigasniementie-3918

Suomen kaunein tie

Matkaa henkeäsalpaavissa maisemissa Suomen kauneinta tietä Karigasniemen ja Utsjoen välillä Tenojokea seuraten.

> Lue lisää

Teno Nuorgam

Lohiranta

Tenon Lohiranta on Tenojoen varrella parhailla soutupaikoilla sijaitseva rauhallinen matkailukeskus, joka on palvellut kalastajia ja Lapin luonnosta nauttivia lomailijoita jo yli 30 vuoden ajan.

> Lue lisää

Kelotähti_10

A-Ö majoituskyselylomake

Haluatko majoitustarjoukset näppärästi omaan sähköpostiisi? Täytä majoituskyselylomake ja me lähetämme sen puolestanne alueen majoituryrityksiin.

> Lue lisää

Pulmankijärvi

Pulmankijärvi

Karun kaunis Pulmankijärvi sijaitsee Nuorgamissa. Pulmankijärvi on vanhasta Jäämeren vuonosta muodostunut Suomen pohjoisin järvi, joka on pituudeltaan yli 10 kilometriä.

> Lue lisää

Eu pohjoisin

EU:n ja Suomen pohjoisin piste

Nuorgamissa, aivan Norjan rajalla sijaitsee EU:n ja Suomen pohjoisin piste – 500 kilometriä Napapiirin pohjoispuolella. Tästä pisteestä on enää 30 km Jäämerelle.

> Lue lisää

Nuorgam holiday village

Nuorgamin Lomakeskus

Nuorgamin Lomakeskus palvelee sinua Suomen ja EU:n pohjoisimmassa kylässä Nuorgamissa, upeiden tuntureiden ympäröimänä, Tenojoen rannalla, Norjan rajalla ja Jäämeren kainalossa.

> Lue lisää

Winter Nuorgam

Nuorgam

Suomen ja EU:n pohjoisin piste arktisen Jäämeren kainalossa.

> Lue lisää