tenojoelta

Suomen kaunein tie

Matkaa henkeäsalpaavissa maisemissa Suomen kauneinta tietä Karigasniemen ja Utsjoen välillä Tenojokea seuraten.

> Lue lisää

Teno Nuorgam

Lohiranta

Tenon Lohiranta on Tenojoen varrella parhailla soutupaikoilla sijaitseva rauhallinen matkailukeskus, joka on palvellut kalastajia ja Lapin luonnosta nauttivia lomailijoita jo yli 30 vuoden ajan.

> Lue lisää

Alma Arktika

Alma Arktika

Järjestämme luontoelämyksiä Saamenmaassa. Toimimme Nuorgamin alueella Kaldoaivin erämaassa, Tenojoella sekä sen sivujoilla. Joskus poikkeamme myös Norjan puolelle Ifjordiin ja Jäämerelle.

> Lue lisää

Kelotähti_10

A-Ö majoituskyselylomake

Haluatko majoitustarjoukset näppärästi omaan sähköpostiisi? Täytä majoituskyselylomake ja me lähetämme sen puolestanne alueen majoituryrityksiin.

> Lue lisää

Talvi on täynnä toimintaa

Talvi on täynnä toimintaa

Pulmankijärvi

Pulmankijärvi

Karun kaunis Pulmankijärvi sijaitsee Nuorgamissa. Pulmankijärvi on vanhasta Jäämeren vuonosta muodostunut Suomen pohjoisin järvi, joka on pituudeltaan yli 10 kilometriä.

> Lue lisää

Eu pohjoisin

EU:n ja Suomen pohjoisin piste

Nuorgamissa, aivan Norjan rajalla sijaitsee EU:n ja Suomen pohjoisin piste – 500 kilometriä Napapiirin pohjoispuolella. Tästä pisteestä on enää 30 km Jäämerelle.

> Lue lisää

Nuorgam holiday village

Nuorgamin Lomakeskus

Nuorgamin Lomakeskus palvelee sinua Suomen ja EU:n pohjoisimmassa kylässä Nuorgamissa, upeiden tuntureiden ympäröimänä, Tenojoen rannalla, Norjan rajalla ja Jäämeren kainalossa.

> Lue lisää

Aurora Borealis

Nuorgam

Suomen ja EU:n pohjoisin piste arktisen Jäämeren kainalossa.

> Lue lisää