Saariselkä Ski & Sport Resort Oy

Koe laskettelun ja lumilautailun riemuja Saariselällä, Euroopan pohjoisimmassa rinnekeskuksessa. Kahden tunturin rinteillä oleva koko perheen laskettelukeskus tarjoaa 15 eritasoista rinnettä mukaan lukien SnowParkin. Laskujen lomassa voit tankata energiaa rinneravintoloissa: Sport Bistro Pilkussa ja Kaunispään Huippu -ravintolassa.

Saariselän hiihtokeskus Saariselkä Ski & Sport Resort sijoittuu kahden vierekkäisen tunturin, Kaunispään ja Iisakkipään rinteille, Urho Kekkosen kansallispuiston huikeisiin maisemiin rajoittuen.

Saariselkä on yhtä hyvin aloittelevan perheen kuin kokeneiden laskettelijoiden keskus. Eri tasoisia rinteitä on kymmenen, joista pisin on 1300 m.  Hissejä on viisi, joista yksi on tuolihissi.
Tehokkaan lumetusjärjestelmän ansiosta rinteet voidaan lumettaa ylös tunturin huipulle saakka. Saariselän majoituskohteista on matkaa hiihtokeskukseen vain kilometrin verran, jonne matka taittuu tarvittaessa mukavasti skibussin kyydissä.

Ski Saariselältä löydät hiihtokoulun ammattitaitoiset ja kielitaitoiset hiihdonopettajat, jotka antavat opetusta aloittelijoista ratalaskun harrastajiin.

Ravintola tarjoaa päivittäin paikallisia ruokaherkkuja lounasbuffetissa. Kahvilasta myös muuta pientä purtavaa kylmiä ja kuumia juomia. Ravintolassa A-oikeudet. Lisätietoa ruokalistasta kauden aikana www.skisaariselka.fi

Ja unohtaa ei sovi myöskään yli kilometrin pituista pulkkamäkeä, mistä on liittymäreitti suoraan hiihtohisseille. Alueella on myös nuotiopaikkoja ja kota, joissa voi syödä eväitä.

 

 

 

Ota yhteyttä

Saariselkä Ski & Sport Resort Oy
Kullanhuuhtojantie
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel. +358 (0)16 668 882
skisaariselka@skisaariselka.fi
www.skisaariselka.fi

Hinnasto

Hinnasto: www.skisaariselka.fi

Ski Saariselän palvelut

: 

Laskettelukausi avataan 27.11.2015 ja kausi jatkuu vähintään Vappuun 2016 saakka.
Hissit ovat avoinna päivittäin klo 10.00 – 17.00. Jouluaattona ja joulupäivänä poikkeavat aukioloajat. Iltamäet tiedotetaan erikseen.

Rinneravintola Sport Bistro on avoinna rinteiden aukioloaikojen mukaisesti.

Suksivuokraamosta löytyvät välineet lasketteluun, lumilautailuun sekä telemarkiin

Ski School Saariselkä palvelee suksivuokraamossa

Suksihuolto palvelee suksivuokraamossa

Katso lisätietoa: www.skisaariselka.fi

Katso lisätietoa: www.skisaariselka.fi

Luokitus: A-oikeudet, talvikausi

Sijainti