Lapland Hotel Riekonlinna

Lapland Hotel Riekonlinna on tunnettu tasokkaana lomakohteena ja kansainvälisten kokousten pitopaikkana. Täältä Jäämerikin on enää päivämatkan päässä, vierestä löytyvät Urho Kekkosen kansallispuiston ja Lapin kultamaiden polut sekä talviset aktiviteetit hiihdosta mutkamäkeen.

Retkipäivän jälkeen lomalaisia hemmotellaan hotellin hyvinvointipalveluilla ja HealthEx-terveysliikuntasalin lempeissä laitteissa. Meillä lomasi rakentuu juuri niin aktiiviseksi kuin haluat.

Ravintola Linnasali
Lomaan kuuluu hyvä, puhtaista luonnonantimista huolella valmistettu ruoka. Lapin riistaherkut sekä Jäämeren eksoottiset antimet kansainvälisillä tuulahduksilla maustettuina tarjoillaan tyylillä uudistuneen ravintola Linnansalin listalta. Yksityistilaisuuksia varten on tarjolla myös kabinetti Asehuone sekä hillityn tyylikäs Linnanvintti.
Hotellin palvelut:
– 232 majoitusvaihtoehtoa
– kaikissa huoneissa on parveke
– kaikki huoneet ovat savuttomia
– myös lemmikit ovat tervetulleita
– langaton Internet
– hierontapalvelut
– health Excercise-kuntokeskus
– tilaussaunoja
– Business Centre ja useita kokoutiloja sekä auditorio
– suksien hoitohuone

Hotellihuoneet kahdelle
Kaksi erillistä sänkyä, osassa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Myös saunallisia kahden hengen huoneita sekä väliovellisia kombihuoneita. Uudistuneet superiorhuoneet, laadukas varustetaso.

Lomahuoneistot 43,5–58 m² kävelymatkan (n. 100 m) päässä hotellilta.
Saunallisissa, hyvin varustelluissa huoneistossa 1–2 makuuhuonetta, joissa kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneeseen yhdistetty keittiö- ja ruokailutila, sohvasta saa lisävuoteet kahdelle henkilölle.

 

Ota yhteyttä

Lapland Hotels Riekonlinna
Saariseläntie 13
FI-99830 SAARISELKÄ
Tel. +358 16 559 4455
riekonlinna@laplandhotels.com
www.laplandhotels.com

Hinnasto

 

 

Varaa

Luokitus: A-oikeudet, esteetön kulku, kesäkausi, lapsiystävällinen, talvikausi, WC, wifi

Sijainti