Kaunispään Kiisa

Korkeatasoinen, täydellisesti varusteltu paritalo Kaunispään etelärinteessä lähellä huippua. Huoneistot ovat ihanteelliset  8 ja 11 asukkaalle. Tarvittaessa taloon mahtuu 27 asukasta.  Asuntojen olohuoneiden välillä on ovi. Talo sopii ryhmille, yrityksille ja perheille.

Asunnot ovat hyvin varustellut: astiastot 15 ja 12 hengelle, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, sekoitin, 42” TV, DVD, A:ssa myös blue-ray, stereot, CD-soitin, WI-FI 50 MB.

Hiihtokaudella kummankin asunnon vuokraan kuuluu kaksi hissilippua.

Voit tutusua Kaunispään Kiisaan ja Saariselkään skyview-esityksessä: Kiisa Skyview.

Kiisan nettisivut ovat: www.kiisa.net.

KIISA A:
OH+K+6 MH (10 vuodetta, joista yksi on parivuode), parvi (4 vuodetta),  sauna, 4 WC, 4 suihkua, 2 auton lämmityspistettä, autokatos.

KIISA B:
Tupakeittiö+4 MH (7 vuodetta, joista yksi on parivuode), parvi (4 vuodetta), sauna, 4 WC, 4 suihkua, 2 auton lämmityspistettä.

Yhteiset tilat:

Talossa on peli- ja kokoushuone, jossa on jalkapallo- ja ilmakiekkopelit sekä  täysimittainen biljardipöytä. Lämmin suksien huoltohuone, jossa on suksipenkki ja vahalevitin.Kummalekin asunnolle oma lämmin varasto.
Sijainti rauhallisella luonnonkauniilla paikalla. Upeat maisemat kylän yli ja Kiilopäälle. Talon pihapiiristä pääset vaivattomasti alueen hiihto – ja kelkkareiteille. Voit myös laskea hisseille ja palata takaisin huipulta suksilla.

 

Ota yhteyttä

Kaunispaan Kiisa
Katajatie 3
FI-99830 SAARISELKÄ
kiisa@kiisa.net
http://www.kiisa.net

Luokitus: kesäkausi, talvikausi

Sijainti