Hotelli Kultahippu

Hotelli Kultahippu sijaitsee aivan keskellä Ivaloa, Ivalojoen rannalla, kylän kaikkien palveluiden ja kauniin luonnon välittömässä läheisyydessä. Tarjoamme matkailijoille mukavaa majoitusta, monipuolisia ruokaelämyksiä sekä ystävällistä palvelua. Perheyrityksen omistuksessa oleva hotelli on tunnettu lämminhenkisestä ilmapiiristään. Tervetuloa viettämään rentouttavaa lomaa.

Hyvin varustellut majoitustilamme tarjoavat mukavat puitteet yöpymiseen. Huoneet ovat kodikkaasti sisutettuja ja valoisia, sopien monenlaiseen makuun. Viihtyisissä aulatiloissamme voit lukea päivän lehdet tai seurata muun maailman tapahtumia TV-ruudulta. Kesäaikaan palvelemme uudella 120-paikkaisella aurinkoterassillamme, josta näkymä Ivalojoelle.
Hotellihuoneistamme löytyy runsas TV-kanavavalikoima, langaton Internet-yhteys, suihku (osassa oma sauna), hiustenkuivain ja mukavat sängyt. Kaikissa huoneissa on lisäksi lisävuodemahdollisuus. Huoneen hintaan sisältyy myös aamiainen. Hotellin vieraille tarjoamme myös ilmaisen pysäköinnin hotellin pysäköintialueelta.

Ota yhteyttä

Hotelli Kultahippu
Petsamontie 1
FI-99800 IVALO
puh. +358 16 320 8800
info@hotellikultahippu.fi
www.hotellikultahippu.fi

Varaa

Luokitus: A-oikeudet, kesäkausi, lapsiystävällinen, lemmikkiystävällinen, Sijainti, talvikausi, WC, wifi

Sijainti